Remek reklámfilmmel támad a Ripple

spot_img

A sokat emlegetett, még többet vitatott, bankoknak, pénzintézeteknek szánt Ripple ügyes videóval jelent meg pár nappal ezelőtt. Az IT világában sok emlékezetes videó készült az elmúlt évtizedek során, a legikonikusabb az Apple anyaga, melyből az 1984 című utópia világa és egy erős csúcspont, az óriásképernyőbe vetetett pöröjkalapács sokunkban megmaradt.

Bizonyára sokan emlékeznek még a Microsoft hőskorából származó anyagokra is, ilyen volt például Bill Gates és Steve Ballmer közös autókázása. Az Internet Explorer (!) kapott egy kisfilmet, azért is érdekes az anyag, mert az egyik első alkalom volt, hogy a vasmarkú vezér Gates és az excentrikus Ballmer ennyire könnyed stílusban lépett a nyilvánosság elé.

A Ripple filmje nem biztos, hogy bekerül a műfaj nagyjai közé, bár ki tudja, lehet, hogy húsz év múlva ugyanúgy mosolyogva nézzük vissza, mint most az Explorer-t népszerűsítő videót. A témaválasztás nem meglepő, a nemzetközi utalások kerülnek fókuszba, pontosabban annak nehézsége és persze az a rengeteg idő, amire szükségünk van a teljesítéshez.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img