Találkozz a blokklánc egyik atyjával és velünk csütörtökön, pénteken!

spot_img

Második alkalommal kerül megrendezésre e hét csütörtökön és pénteken a Blockchain Budapest, a sokáig titokban tartott, meglepetésnek szánt vendég nem más, mint Nick Szabo! Korábban többször is írtunk Szabo-ról, a kevéssé ismert Bit Gold megálmodója, egy digitális pénz, mely ugyan nem valósult meg, mégis elévülhetetlen érdemekkel bír a kriptopénzek világában.

Ugyanis Szabo terveiben a Bit Gold előrevetítette a blokklánc születését, beszélt decentralizációról, peer-to-peer tranzakciókról és sok egyéb sarkalatos pontjáról a ma már dollármilliárdokat mozgató területnek. November 8.-9. között Budapesten lesz a kilencvenes évek eleje óta ezen a területen dolgozó, magyar származású kutató, te is találkozhatsz vele!

Sőt, a Kripto Akadémia jóvoltából 20% kedvezménnyel vehetsz jegyet a budapesti bálnában megrendezésre kerülő konferenciára! A kedvezményes vásárláshoz nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a Blockchain Budapest weboldalára, majd a kriptoakademia kódot beírnod a jegyvásárlásnál, máris látni fogod a kedvezményt! A jegyvásárlás másik módja, ha a fenti bannerre kattintasz, szintén meg kell adnod a kriptoakademia kuponkódot.

Mi biztosan ott leszünk, szeretettel várunk téged is! De mi vár a konferencián?

Tucatnyi kiállító a világ számos országából, köztük Kínából is, illetve remek előadások a blokklánc világáról. Az esemény központi témája a blokklánc alkalmazásának lehetőségei, az előadók azt járják körül, hogy pontosan hol és pontosan mire használható a blokklánc.

Emellett természetesen sok szó esik majd kriptopénzekről is, a legfrissebb trendek bemutatása mellett lehetőséget kapsz arra is, hogy értékes kapcsolatokat építs a szakma krémjével! A legsikeresebb hazai cégek mind képviseltetik magukat a két nap során. Jelen lesz az iWiW egyik alapítója is, aki szintén egy saját kriptopénz projektet épít.

Illetve találkozhatsz a Corvinus Fintech center vezetőjével is, sőt, olyan világhírű cégek, mint például a Price Water House Coopers is képviseltetik magukat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img