Ismét második volt az XRP

spot_img

Szeptember után immár második alkalommal szorongatta meg és vette át a vezetést egy rövid időre a Ripple az Ethereumtól. A növekedés részben a Swifttel kapcsolatos pletykáknak köszönhető. Ezek szerint a nemzetközi utalásokat feldolgozó rendszer és a Ripple partnerkapcsolatra léphet november 18-án.

A valóságban egy olyan változtatás lép életbe globális szinten(SR2018), ami a bankok alkalmazásprogramozási felületén teszi lehetővé, hogy a Swift mellett akár a Ripple rendszeréhez is csatlakozhassanak. Ugyancsak a napokban jelentették be, hogy a Ripple újabb ügyfeleket szerzett a közel-keleten.

“Három bank a partnerünk Szaúd-Arábiában, kettő Kuvaitban, egy Bahreinben, egy Ománban, néhány az Emirátusokban. Itt a tervek szerint a tranzakciók 50%-át megosztott főkönyveken alapuló technológiákra helyeznék át már 2020-ra. Ez most a legdinamikusabban fejlődő régiónk.”mondta a Ripple fejlesztés igazgatója.

Szintén a múlt héten debütált az XRP Tip Bot, amivel a Twitteren, Redditen, Discordon jutalmazhatják egymás a felhasználók. Az alkalmazást már az Apple is jóváhagyta, bár az AppStore 125 darab 5 csillagos értékelése mögött valószínűleg a rajongók és nem valós felhasználók állnak. Végül pedig az egyik legnagyobb dél-koreai tőzsde, az OKEx is elindította a Ripple (és Litecoin) tőkeáttétes kereskedésére lehetőséget adó szolgáltatását, ami az elmúlt 24 órában 750 millió dolláros forgalmat generált.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img