Stellar airdrop: 125 millió dollár értékű XLM tokent osztanak szét

spot_img

A Blockchain.com wallet szolgáltatató és a Stellar mögött álló nonprofit alapítvány tegnap este jelentette be, a kriptopénz történelem eddigi legnagyobb airdropját. Ennek során 125 millió dollárnyi Stellar-t osztanak szét, a Blockchain tárcával rendelkezők között. Az esemény apropója, hogy a Bitcoin, Ethereum és Bitcoin Cash után, a Stellar lett a 30 millió felhasználóval rendelkező wallet szolgáltató által támogatott negyedik kriptopénz.

Az XLM tokenek kiutalása már ezen a héten megkezdődhet, de a teljes folyamat akár hónapokat is igénybe vehet. Az airdropra felajánlott, fejenként 25 dollárnak megfelelő XLM-et azok a felhasználók kaphatják meg, akik a blockchain.com-on regisztrált walletjükhöz megadják személyes adataikat és telefonszámukat is. A regisztráció lépései:

  1. Látogassatok el a Blockchain.com oldalára és ott klikkeljetek a Get a Free Wallet ikonra.

2. Igazoljátok vissza az email címeteket. Ha a belépés ezek után sem sikerülne és a gép folyamatosan a betöltődés animációját játszaná le, ellenőrizzétek a regisztrációnál megadott email fiókotokat. Elképzelhető, hogy biztonsági okokból egy IP cím megerősítő emailt is jóvá kell hagynotok a belépés előtt.  Ha ez megtörtént, a bal alsó sarok Settings/Profile menüpontját kiválasztva, a jobb oldali Verify My Identity gombbal kezdhetitek meg az azonosító eljárást.

3. Ezt követően már csak a személyes adataitok és telefonszámotok megadása van hátra. Az eljárás részeként, a megadott adatok valódiságát igazoló dokumentumokról is fotókat kell majd készítenetek.

A várhatóan megnövekedő terhelés miatt, az azonosító eljárás akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

Részt veszel a Stellar airdropjában?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img