Újabb Brave mérföldkő jöhet egy óriás partner behúzásával

spot_img

A napokban a What Bitcoin Did podcastjában vendégeskedett Brendan Eich, a Mozilla Firefox társalapítója, a JavaScript feltalálója és nem mellesleg a Brave projekt atyja.

Nem húzzuk az időt, jelen gyorshírünk szemponjtából a beszélgetés legfontosabb mozzanata az volt, mikor Eich egy új, pontenciális partnerről beszélt. Havi 80 millió adblockos, és jóval több anélküli aktív felhasználóval rendelkeznek, és “készek kipróbálni velünk valamit, készek a felhasználóikat Brave userekké konvertálni”.

Ha ezt a hírt a Tron-os Justin Sun mondta volna, valószínűleg csak legyintenénk egy újabb orbitális túlzást sejtve, azonban a Brave böngészőnek mi magunk is felhasználói vagyunk, a termék nagyon jó, az alapító pedig köztiszteletnek örvend mind kriptós, mint technológiai körökben. Szeptember elején nagy szám volt, hogy a böngészővel elérték a havi négymillió aktív felhasználót, mostanra ez a szám a korábbi növekedési ütemet figyelembe véve 5-6 millió körül járhat. Ehhez képest egy többszázmillió felhasználójú platform aktív támogatása olyan óriási hír, ami a Coinbase listázás második hullámánál is jobban robbanthatja a kapcsolódó Basic Attention Token árfolyamát.

BAT/USD árfolyam a Binance adatai alapján a Tradingview webes grafikonrajzolóban

Az utóbbi két hétben, az altok között egyébként nem egyedülálló módon 100% körüli emelkedést produkált a platform tokenje. Az okok között folyamatosan érkező pozitív híreket, a felhasználószám stabil növekedését, a felhasználói jutalmazások indulását, és a Coinbase kínálatába való felvételt találjuk.

A mostani hír még nem árazódott be, hiszen csak találgatni lehet a potenciális partnerről. A találgatás persze azonnal elindult, a közösség a következő lehetséges jelölteket azonosította:

  • Reddit
  • Twitter
  • Yahoo
  • Wikipedia
  • Pornhub (ez itt egy Verge referencia lesz :D)
  • Firefox
  • YouTube (ez egy Google termék, így kizárt dolog)
  • Twitch

Ezek közül bármelyik óriási hír lenne. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ha nem vagy még képben Brave témában, ajánljuk korábbi bejegyzéseinket:

A Brave az egyik legfontosabb kriptopénz projekt

Hamarosan indul a jutalomprogram az új, 22%-kal gyorsabb Brave böngészőben

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img