Hamarosan indul a jutalomprogram az új, 22%-kal gyorsabb Brave böngészőben

spot_img

A Brave projekt hivatalos blogján jelentették be az új, 0.55 verziószámú böngésző kiadását. Az újratervezett Chromium alapú böngésző a szeretett és jól megszokott, reklámokat blokkoló funkcionalitás mellett a könyvjelzőink Chrome-ban megszokott megjelenítését, 22%-kal gyorsabb böngészést és Chrome bővítmények elérhetőségét kínálja. A legfontosabb talán az a fejlemény, hogy hamarosan érkezik az Ads funkció. Ezzel bizonyos reklámok engedélyezése után BAT tokenben részesülnünk, amit aztán kedvenc tartalomgyártóinknak oszthatunk tovább, akiknek így nem kell majd az oldalaikat és csatornáikat reklámokkal telezsúfolniuk.

Leszedtük, telepítettük, importáltuk a könyvjelzőinket egy pillanat alatt, és tényleg érezhetően rohadt gyors. Próbáld ki a hivatalos oldalról letöltve.

Ha nem vagy még tisztában a Brave előnyeivel egy Chrome-mal vagy más bőngészőkkel szemben, ajánljuk figyelembe korábbi bejegyzésünket:

A Brave az egyik legfontosabb kriptopénz projekt

Az installáció gyorsan és gördülékenyen megvolt, a könyvjelzők, jelszavak, stb. importálása Chrome-ból szintén villámgyors. A bővítmények importálására nem találtam funkciót, így ezeket újra le kell töltenünk, ezúttal a Brave-ünkből. A menüben a More Tools – Extensions-nél találkozunk a “Brave web store”-gombbal, ami egyébként totálisan a Chrome webstore-ba visz. A bővítmény megtalálásakor is “Add to Chrome” gombot kell megnyomni, ennek ellenére a Brave kapja meg a Chrome-ban megszokott jobb felső üres helyre az új bővítményt.

Brave Rewards beállítása

Installáláskor feljön egy üdvözlő-tutorial ablak, érdemes ezt végigcsinálni, hogy tisztában legyünk a funkciókkal, illetve azért, hogy beállítsuk a Rewards fiókunkat (BAT walletet) amelybe a szétosztható ingyen BAT mellett a reklámnézés után járó tokenek is csorognak majd. Ezt az Ads részen fogjuk tudni majd beállítani. A háromszöghúzogatást a cikkírónak kb. tizenötödikre fogadta el, úgyhogy a kedves olvasó se adja fel!

A böngészősáv jobb szélén az oroszlán a blokkolt reklámokat és egyéb dolgokat, a mellette látható BAT ikon pedig a tárcánk állapotát mutatja, illetve lehetőséget biztosít egyszeri vagy rendszeres “borravaló” adására az adott oldal számára. Az új böngésző letöltésével a régi verziót törölhetjük, miután az itt tárolt dolgainkat importáltuk az új felületre.

BAT vásárlása a Binance-en lehetséges, sokak várakozásai szerint pedig hamarosan a Coinbase kínálatába is bekerülhet, amitől a korábbi példák alapján az árfolyam komoly emelkedése várható.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img