Kriptopénz megőrzés a G4S-től

spot_img

Az ismertebb bankok és tech cégek nevei nap mint nap feltűnnek a kriptopénzekkel kapcsolatos hírek között, Most azonban egy egészen más szektorban ismertté vált cég belépéséről is beszámolhatunk.

A G4S a világ piacvezető biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalata. A Magyarországon is jelenlévő cég honlapján szerdán megjelent közlemény szerint, a kriptopénzek népszerűségének terjedése miatt, a jövőben a G4S is elindítja a kor követelményeinek megfelelő megőrző szolgáltatását. Az ügyfeleik digitális vagyontárgyaihoz való hozzáférést biztosító privát kulcsokat több részletben, egymástól elkülönítve, offline módon, szigorúan örzött telephelyeken fogják tárolni.

Szerintük az utóbbi időben elszaporodó, kifejezetten a kriptopénzek megszerzésére irányuló erőszakos cselekmények megelőzésére az általuk biztosított módszer nyújtja a leghatékonyabb megoldást.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy az értékesítés mellett, a kriptopénzek tárolása is hatalmas lehetőségeket rejt magában. Elég csak a milliós számban értékesített Ledger sikerére, vagy a Coinbase által is elindított megörző szolgáltatás bevezetésére gondolnunk. És persze az sem utolsó dolog, ha egy cég nevét valamilyen formában összefüggésbe lehet hozni, egy olyan feltörekvő iparággal, mint amit a kriptopénzek képviselnek.

Ennek leghíresebb példája a Long Island Ice Tea esete. A frissítő üdítőitalokat forgalmazó cég, a tavaly decemberi Bitcoin rally csúcsán nevezte át magát Long Blockchain társaságra, aminek következtében részvényeinek értéke 1 óra alatt több mint ötszörösére nőtt. Természetesen a nevükön kívűl semmi közük nem volt a blokklánchoz, de akkor ez nem sok embert érdekelt.

A G4S részvényei az elmúlt napokban 2% körüli emelkedést produkáltak. Érdekesség egyébként, hogy több mint 100 tőzsdén vannak jelen és ők a világ legnagyobb magánkézben lévő vállalata.

Szerintetek a jövőben lesz igény az ilyen tradícionális, fegyveres őrökkel védett kriptopénz megörző szolgáltatásokra, vagy inkább a digitális védelmet biztosító megoldások fognak dominálni?

Szerintetek a jövőben lesz igény az ilyen tradícionális, fegyveres őrökkel védett kriptopénz megőrző szolgáltatásokra, vagy inkább a digitális védelmet biztosító megoldások fognak dominálni?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Ha pedig szóba került a biztonság, emlékeztetnénk mindenkit: hétfőig 20% kedvezménnyel juthattok hozzá a népszerű Ledger wallethez.

Most 20%-kal olcsóbb a Ledger

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img