Itt írhatsz te is egy mondatot a pénz és a bitcoin történelmébe!

spot_img

A piac hangulata borúsból lett letargikus az elmúlt héten, a Kripto Akadémia viszont mint mindig, most is segít a bajban. A medvekét elhajtani, a szabadesést megállítani még mi sem tudjuk, azonban egy kis játékkal fel tudjuk dobni a hangulatot. Persze sokan vannak, akik egyáltalán nem szorulnak kedélyjavítóra, hiszen pontosan ezeket az árakat – vagy még kedvezőbbeket – várják régóta, hogy bevásárolhassanak jól.

Ha rosszul érintenek az események, akkor azért, ha jól érintenek, akkor azért megérdemelsz egy kis kikapcsolódást, méghozzá játékos formában. A blokklánc ipar szószólóiként mondatlánc játékot indítunk, hidd el, vicces lesz írni, még viccesebb lesz olvasni. Először lássuk a játék általános szabályait, majd a pontos témánkat. A mondatlánc pofonegyszerű, az első “játékos” ír egy mondatot, például:

Juli megette a cipőt.

A második játékos pedig az előző mondatának utolsó szavával kezdi sajátját:

Cipőt vett a Józsi.

És így tovább, a harmadik mondatnak értelemszerűen a “Józsi” szóval kell kezdődnie. Most pedig lássuk, hogy mi a Kripto Akadémia mondatláncának témája! Nem másról, mintsem a pénz történetéről lesz szó a kezdetektől egészen a bitcoin megjelenésééig, akár azon is túl. A cél az, hogy a közös tudásunkat felhasználva összeállítsunk egy kerek egész, értelmes, szórakoztató és hiteles történetet. A játék három napig él, November 29., csütörtökön 19.00-kor lezártnak tekintjük.

Ne feledd, minden egyes hozzászólásért automatikusan 0,5 Mikronnal jutalmaz a Kripto Akadémia, hiszen partneri együttműködést folytatunk az éppen ICO-ra készülő Mikronnal.

A játékindító mondat:

Ágoston, az ősember levadászott egy mamutot, de mire hazaért, kiderült, hogy húsra éppen nincs szüksége.

Ismerkedj meg a Binance-szel, ahol a legnagyobb likviditás és biztonság vár!

Itt találhatsz olyan ‘kincseket’ melyek potenciális Binance listázás előtt állnak!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img