BREAKING: A Binance letiltotta Szerbiát és Bosznia-Hercegovinát

spot_img

Pár órája érkeztek az első hírek Szerbiából és Bosznia-Hercegovinából: a Binance hozzáférhetetlenné vált boszniai és szerbiai IP címekről érkező felhasználóktól.

A nemzetközi szcénában először a Reddit Binance fórumjára került fel egy poszt, amiben a posztoló arra panaszkodott, hogy nem tudott hozzáférni a számlájához, mivel a hibaüzenet szerint változtak a felhasználási feltételek és a Binance többé nem szolgálja ki az ő IP-jét.

Miután @WhalePanda is tweetelt róla, sorra bukkantak fel a szerb és bosnyák Binance használók: mindenkinél ugyanez a probléma jelentkezett. Egy bosnyák kriptós fórumon szintén megerősítették, hogy tiltólistára került az ország az új feltételek bevezetésével.

A tiltás előzetes bejelentés nélkül történt, a Binance ügyfélszolgálata a reddit felhasználót pedig arról értesítette, hogy ajánlott kivonni az összes Binance-en lévő kriptopénzét. Innen úgy tűnik, hogy a hibaüzenet ellenére van lehetőség KYC után kivonni a tőkét, erre pedig sokan egy VPN megoldást ajánlottak (ez egy másik ország IP-jére változtatja a használó IP címét).

Szerbiai olvasóinktól szívesen veszünk minden plusz információt a kommentekben! Segítsük egymást!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img