Ha egy buli beindul: Napi mikron limit a Kripto Akadémián

spot_img

Úgy tűnik, olvasóinknak nagyon megtetszett a Mikron Közösségépítő bevezetése, egyeseknek talán túlságosan is sok örömet okozott a rendszer.

Az egyik felhasználónk egyetlen nap alatt 100 mikront szedett össze cikkértékelésekkel és közösségi média megosztásokkal.

Éppen ezért a Kripto Akadémia szerkesztősége úgy döntött, hogy napi limitet vezet be az egy olvasónk által összegyűjthető MIK mennyiségre. A különböző interakciók, mint a cikk értékelés (0,5 MIK), a közösségi média megosztás (1 MIK), a hozzászólás (1 MIK) és a blogposzt létrehozás (5 MIK) ugyanúgy díjazva lesznek, viszont bevezettünk egy egyszerű és igazságos limit megoldást.

A napi limit 50 MIK, ennél többet nem kaphat egy olvasó.

Felmerül a kérdés, hogy miként értékeljük a napi limithez közel járó látogatóink interakcióit, ha azokkal túllépnék az adott napi keretet. Ha túlléped az 50 MIK napi keretet, akkor az aznapi interkacióidat már nem veszi figyelembe a Kripto Akadémia.

Éjfélkor nullázódik a napi limit, folytathatod a hozzászólásokat, megosztásokat, egyebeket.

Ha pedig közel jársz, például 48 mikront értél már el aznap, majd léterhozol egy blogposztot, melynek jutalma a szabályzat szerint 5 MIK, akkor ezért a tettért nem 5, hanem 2 MIK lesz a jutalmad. A napi limit szigorú, túllépésére semmilyen lehetőséget, kiskaput nem hagytunk.

A Kripto Akadémia rendelkezésére álló MIK mennyiség is véges, gondolnunk kell a következő évekre. Arról nem is beszélve, hogy a Mikron Közösségépítő bevezetésének célja az, hogy motiváljuk olvasóinkat az érdemi hozzászólásokra, a hazai kriptopénz közösség épüljön, szépüljön.

Aki visszaél a rendszerrel, az egyáltalán nem építi a közösséget.

Közben zajlik a Mikron ICO második szakasza, sietned kell, ha 15%-nyi bónusszal szeretnél mikronokat vásárolni!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img