Machi X (MCX): folyamatos airdrop a Mithril tulajdonosoknak

spot_img

A napokban röviden már bemutattuk a  Mithril közösségi platformját és a hozzá tartozó PiePie (korábbi nevén Lit) alkalmazást. Az írás apropója a MITH felkapott forgalma volt, amit alighanem a múlt heti Binance listázásnak köszönhettek. Bár a hozzászólások alapján egyelőre ti is sem vennétek biztosra a projekt sikerességét, a Mithril az idei medve piac ellenére jól tartotta magát. A token még mindig a januári ICO ár nyolcszorosát éri.

Mithril (MITH): Instagram a blokkláncon

Jövő júliusig, minden olyan Mithril tulajdonos aki a PiePie/Lit alkalmazáson keresztül elérhető VAULT tárcában tárolja a tokenjeit, Machi X airdrop jutalmakban fog részesülni, A Machi X, a Mithril ökoszisztémájának része lesz és célja a különböző szellemi termékek tokenizálása és az azok tulajdonjogával történő kereskedés biztosítása. Vajon mekkora kereslet lenne egy Harry Potter könyv, vagy Taylor Swift dal tulajdonjogára? Vagy ez is csak egy újabb baromság és fölösleges felhasználási mód amire semmi szükség?

Lehet utálni a dolgot (“…Haters gonna hate-hate-hate-hate-hate-hate…”), de aki egyébként is rendelkezik MITH tokenekkel, az most kockázat nélkül bővítheti portfolióját. Egyébként a csapatnak, egy szeptemberben lezajlott privát értékesítés során 10 millió dollárt sikerült összeszednie a megvalósításra.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=7d4GXqWSe3s

Az aktuális airdrop időpontjáról a honlapon látható számláló ad tájékoztatást. A következőre jövő hét szombaton fog sor kerülni, a résztvevők pedig az általuk birtokolt MITH mennyiség 10%-ának megfelelő MCX-re számíthatnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img