Ajándékötletek kriptofejeknek

spot_img

Ha kriptopénzekkel foglalkozol, akkor nincs mese, kriptofej vagy. A fogalmat a Kripto Akadémia alkotta meg, bár mielőtt a kollégáim elhatárolódnának tőlem, be kell vallanom: nem szerkesztőségi döntésről, sokkal inkább partizánakcióról van szó.

Ha a fogalom jelentős visszaesést hoz a látogatottságunkban, akkor januártól új munka után nézek, de addig is beszéljünk arról, hogy milyen ajándékötleteket javasolunk kriptofejeknek.

A lista azért is praktikus, mert saját magunknak szóló ajéndéktippeket súghatunk a családnak, ha esetleg ismernek valakit, aki kriptofej, akkor ezekből lehet válogatni.

Ledger

Szuper kis ajándék bármelyik kriptofejnek, a lehető legbiztonságosabb módja kriptopénzeink tárolásának. Ne_veszítsd_el, itt találod meg.

Faraday Bag

A kriptopénzek világának fontos része az anonimitás és a biztonság, ha attól tartasz, hogy lehallgathatnak, esetleg nyomkövetés áldozata lehetsz, akkor egy Faraday Bag segítségével biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen védve vagy. Itt találod meg, a Shop / Accessories menüpontban.

Bitcoin White Paper poszter

Mi mutathatna jobben egy kriptofej falán, mintsem maga a Bitcoin White Paper, egy igényes, elegáns poszter formájában? Naugye. Itt lehet megvenni.

Lambo

Ha ismersz egy kriptofejet, aki régóta hiába kérdezi, hogy whenlambo, akkor legyen szíved, a szeretet ünnepén vegyél neki egy Lambot! Itt láthatsz néhány használt, de megkímélt példányt.

Ha mindez nem lenne elég, itt találsz kriptopénz tematikájú ruhákat, ha egy BTC-s kulcstartót vennél, akkor ide kattints, tök jó kriptopénzt mintás bögrék vannak erre, ha van egy jó ötleted, amit kihagytunk, oszd meg velünk egy komment formájában!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img