A Binance Academy felveszi a harcot az álhírek ellen

spot_img

Saját oktatási felületet üzemeltet sokunk kedvenc kriptotőzsdéje, most pedig bővítik a kínálatot, hogy felvegyék a harcot az álhírekkel, átverésekkel és félinformációkkal szemben.

Az érdeklődők jelenleg 500 fölötti tartalmat találnak a gyűjteményben, köztük sok a tőzsdék működésére fókuszál, hogy a felhasználók jobban megértsék mi, miért és hogyan történik a Binance felületén. Óriási dolog, hogy a tartalmakat 15 nyelven tették elérhetővé, köztük kínaiul, oroszul, arabul, spanyolul portugálul is, ezzel pedig a világ legnépesebb országait és régióit sikeresen lefedték.

Az anyagokat 4 csoportra osztották: Blokklánc, általános gazdasági és kereskedési, biztonsági, oktatási témájú tartalmak közül válogathatnak a 15 nyelv valamelyikét beszélők. Az 500 cikk nem nyelvenként, hanem összesen értendő, a jövőben is folyamatosan fog bővülni a tartalmak száma. Az augusztusban indult Academy-n a közeljövőben konkrét iparági fejleményekről is találunk majd információt, így a fontosabb történések esetén a platform által ellenőrzött és jóváhagyott formában ismerhetjük meg – az elméletileg részrehajlástól mentes – valóságot. Kíváncsian várjuk, hogy például egy, a közelmúltban lezajlott, BCH polgárháború színvonalú történésről milyen formában fognak majd beszámolni.

Örömmel mondhatjuk, hogy a Binance Academy által feldolgozott, fontosnak ítélt témák a Kripto Akadémia ingyenes, magyar nyelvű Kriptosulijában is megtalálhatók. A medve piac időszaka tökéletes a tanulásra, építkezésre, stratégiaalkotásra, hiszen egy ideig most nem térítik el a figyelmünket olyan nyomasztó, általános problémák, mint hogy hol fogunk parkolni a Lambónkkal a belvárosban.

A Binance a lassan egy éve tartó eladói piac ellenére továbbra is a hátán cipeli az egész kriptoszférát, öszintén reméljük, hogy a lendület továbbra is kitart náluk.

LCX: hamarosan indul a Binance európai fiat pénz kapuja

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img