Botrányos videó és airdrop bejelentés rángatja a TenX(PAY) árfolyamát

spot_img

A TenX(PAY) az elmúlt napok egyik legnagyobb nyertese volt, tokenjeik értéke néhány nap alatt 45%-ot emelkedett. Ennek oka, egy azóta már törölt üzenet volt, amiben a startup alapítója, Julian Hosp tett ígéretet egy olyan bejelentésre, ami “befolyásolhatja az árfolyamot” is.

A TenX a tavalyi év egyik sláger ICO-ja volt, ami 80 millió dollárt gyűjtött, egy azonnali kriptós fizetéseket lehetővé tévő, VISA kompatibilis bankkártya piacra dobására. Ennek idei kibocsátását végül a kártyakat kiadó partnerük VISA licenszének elvesztése miatt kellett elhalasztaniuk. A mostani bejelentés is részben ezzel volt kapcsolatos: elmondták, hogy a kártyák első szállítmányát akár karácsonyig megkaphatják tulajdonosaik.

https://www.youtube.com/watch?v=bdyC_QEqN1U

Ugyancsak bejelentették a TENX tokent, ami egy airdrop lesz a PAY tulajdonosok számára. A PAY tárcákról december 30-án fognak mentést készíteni, de a tokeneket csak 2019 első negyedévében, az igénylők KYC ellenőrzése után fogják átutalni. Szintén fontos részlet ezzel kapcsolatban, hogy az amerikai befektetők nem vehetnek részt az airdropban, akkor sem ha már az ICO óta tatják PAY tokenjeiket.

Mindeközben a tulajdonosról kiderült, hogy magas rangú tagja volt a nálunk is sok embert rászedő, ismert osztrák piramis játéknak, a Lyoness-nek. Egy nyilvánosságra került videóban, amiben Mr. Hosp különböző meggyőzési technikákat tanít nézőinek, azt állítja magáról, hogy 1000 embert szervezett be maga alá.

https://www.youtube.com/watch?v=nlaZAX7EVVo

A TenX korábban más botrányok miatt is megjárta a kriptós híroldalak címlapjait. Sikerükben például fontos szerepet játszott, hogy tanácsadóként Vitalik Buterint, az Ethereum alapítóját is feltüntették honlapjukon, amiről később kiderült, hogy hamis állítás volt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img