LCX: hamarosan indul a Binance európai fiat pénz kapuja

spot_img

Augusztus végén olvashattatok az ismert hírportál, a TechCrunch alapítójának blogbejegyzéséről, amiben a Binance igazgatójával történt első találkozásáról mesélt. Michael Arrington akkor a következő sorokkal vezette fel a történetet:

“A hónap elején a 40 000 lakosú Liechtensteinben jártam egy új tőzsde, az LCX megnyitóján. Az LCX a Binance-el közösen fogott egy fiat- és kriptopénzeket kezelő kereskedő platform létrehozásába, mely ha elkészül Binance LCX néven fog működni. “

LCX megnyitó a Binance igazgatójával

Az LCX a napokban számolt be arról, hogy sikerült megszereznie a szükséges állami licenszeket a kriptopénzekkel kapcsolatos üzleti tevékenységeinek elindítására, ami a gyakorlatban négy szolgáltatás bevezetését fogja jelenteni.

Az Exchange az LCX saját tőzsdei platformja lesz, a Vault pedig kriptopénz megőrző és letéti szolgáltatásokat fog biztosítani. Ezeknél viszont számunkra sokkal izgalmasabbnak hangzik a másik két funkció, melyek közül a már béta teszt verzióban üzemelő Terminal több kriptopénz tőzsde (Bittrex, Coinbase, Poloniex, Binance és LCX) egyetlen közös felületen történő használatát teszi majd lehetővé, míg a Binance LCX egy fiat – kripto kaput nyit majd a piacvezető máltai tőzsdéhez.

LCX Terminal – béta verzió

Államilag szabályozott volta miatt, a közeljövőben induló tőzsde használatához teljeskörű ügyfélazonosításon kell majd átesnie a leendő felhasználóknak, amit a jelek szerint a Binance-en is hamarosan bevezethetnek.

A Binance is bevezeti az ügyfélazonosítást

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img