Így juthatsz Mikronhoz

spot_img

Az alábbiakban egy rövid összefoglaló következik arról, hogyan is szerezhetsz Mikront, kisebb vagy nagyobb mennyiségben.

  1. Vásárolsz a kibocsátás (ICO) keretében

Itt elég egyértelmű a helyzet: a Mikron csapat tőkét gyűjt, hogy tovább működhessen és egyre több weboldalhoz, közösséghez, webshophoz eljusson. Az általad kiválasztott Bitcoin mennyiségért cserébe egy regisztráció után vásárolhatsz a hivatalos weboldalon. Ez a legjobb módja annak, hogy a legolcsóbban és a legnagyobb mennyiségben juss hozzá Mikronhoz. Az ICO december 1 és 20 között fut, az első etap keretében 20% ajándék Mikronnal jutalmaznak, érdemes tehát hamar rárepülni. Az ajánlatért regisztrálj a honlapon.

  1. Mikront gyűjtesz a partnereknél

Ahogy másik két honlapon, a Kripto Akadémián is élesben fut a Mikron hálózata, amivel Mikronban jutalmazunk, ha hozzászólsz, fórumozol, blogot írsz, értékeled vagy megosztod cikkeinket.

A jobb felső sarokban található egyenlegre kattintva előjön a Kripto Akadémia Mikron kezelőfelülete, ahonnan kiutalhatod Mikronjaidat saját szoftveres tárcádra. Ennek kezelését az alábbi cikkben tárgyaltuk:

Így használd a Mikront!

  1. Sztékelsz

Tegnap harangoztuk be a sztékelés lehetőségét és pontos kritériumait. A sztékelés annyiból áll, hogy elindítod a szoftveres tárcát és hagyod futni egész nap, de legalábbis az idő 80%-ában. A tárcával együtt futó node segít fenntartani a hálózatot, amiért napi jutalomban részesít a Mikron rendszere. Az sztékelés január első felében indul, addig vess egy pillantást a lehetőségeidre és tárazz be Mikronból.

Itt a Mikron node futtatás jutalmazási rendszere!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img