Így használd a Mikront!

spot_img

A tegnapi napon sikeresen beépítésre került a Kripto Akadémián és két induló partnernél a Mikron hűségrendszere. A jövőben, bizonyos honlapon végzett aktivitásokért cserébe Mikron jutalmat osztunk, ha regisztrált felhasználónk vagy. Ilyen a cikk értékelés, a hozzászólás írása és mások. Ha részletesebben érdekel, ajánljuk a bejelentő cikkünket:

Itt a Mikron!

A következő írás azoknak lehet hasznos, akik kevésbé ismerik ki magukat a kriptopénzek vagy a kriptopénzes utalások világában. Rövid leírást közlünk a Kripto Akadémián található Mikron felületről és használatáról.

Ha regisztrált felhasználónk vagy, már valószínűleg nálad is megjelent a jobb felső sarokban egy sárga dobozka:

Itt láthatod a jelenlegi Mikronjaid számát.

 Rákattintva eljuthatsz a Mikron kezelőfelületre. A felső része így néz ki:

A “Tárca letöltése” gombbal tudod letölteni a Mikron szoftveres tárcáját, itt tudod a legbiztonságosabban tárolni Mikronjaidat. A tárca használatáról is hamarosan készítünk egy leírást, most maradjunk meg a Kripto Akadémia felületén.

A Mikron egyenleg mutatja az egyenlegeden található aktuális Mikron mennyiséget. Ez elég egyértelmű.

A Mikron számlaszám úgy működik, akárcsak egy banknál használatos számlaszám. Kriptós körökben publikus kulcsnak nevezik. Ez tehát egy nyilvános cím, ha azt szeretnéd, hogy erre a számlára utaljanak neked, ezt a számlaszámot bátran elküldheted a küldőnek.

A számlaszám alatt lebontásban láthatod, hogy eddig milyen cselekvésért jutalmaztunk.

Ha szeretnél valakinek (akár magadnak, egy másik számlára) küldeni Mikront, azt ezen a részen teheted meg:

Beírod a célszámlát, ami bármilyen Mikron számlaszám lehet, vagyis innen tudsz kiutalni szoftveres tárcára, átutalni egy másik számlára, vagy utalni bármelyik partneroldalon található tárcádba.

A fenti képen az látható, hogy célszámlaként megadtam egy Mikron címet (számlaszámot), ami az egyik partneroldalunknál, a hatharom.com –nál vezetett számlám címe. Beírtam, hogy 6 darab Mikront szeretnék küldeni és rányomtam az utalás indítása gombra.

Ha minden igaz, fent kiírta, hogy megvolt a tranzakció:

Ezután átnavigáltam a Hatharom.com-ra, ahol már regisztrálva vagyok. Hasonló módon a Kripto Akadémiához, ott is a jobb felső sarokban található a Mikron egyenlegem, rákattintottam és egy szintén hasonló felületen megnézhettem, hogy:

 

Megérkezett a 6 darab Mikron!

A Mikron tehát működik, néhány másodperc alatt végbement egy tranzakció, hála a blokklánc technológiának.

Ha a Mikron felkeltette az érdeklődésed, látogass el a mikron.io weboldalra, ahol további részleteket tudhatsz meg. Az oldal jelenleg is csiszolódik, hamarosan kiadásra kerül egy frissített whitepaper, egy technikai leírás és egy egyoldalas tájékoztató. Az ICO is hamarosan indul, ahol a Mikron termék további fejlesztésére, de legfőképpen további partnerek bevonására gyűjtenek. Regisztrálj a honlapon és nézd meg az ajánlatot.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img