A kriptotőzsdék statisztikái

spot_img

A BTI hónapról hónapra megjelenő jelentése. a kriptotőzsdék statisztikáit foglalja össze. A legfrissebb tanulmány szerint, még mindig a Coinbase számít a legnépszerűbb platformnak, napi átlag 422 000 aktív felhasználóval. Őket a Binance (313 000), majd az OKex (105 000) és a Huobi (101 000) követte.

A felmérésben szereplő talán legmeglepőbb adat, hogy bár a látogatók számában magasan vezet, a Coinbase-en bonyolított átlagos felhasználói forgalom messze elmarad a TOP10-ben található többi tőzsde átlagától. Ez novemberben a Binance esetén például $2137 volt, míg a Coinbase-nél csak $189, ami azt bizonyíthatja, hogy a felhasználóbarát platform továbbra is a kriptopénzekkel még csak ismerkedők számára jelent egyszerű belépést a kriptók világába, míg a témával komolyabban foglalkozók inkább a klasszikus kereskedést lehetővé tevő tőzsdéken gyülekeznek

A fentiekhez szorosan kapcsolódik egy  tegnap megjelent cikk is, mely szerint a kriptopénz kereskedést lehetővé tevő oldalakon az idei évben megduplázódott a hitelesített regisztrációkkal rendelkező felhasználók száma.

És ugyancsak a témába vág a Dashlane felmérése is, amely szerint a kriptopénzekkel rendelkezők a legfelelőtlenebbek közé tartoznak az általuk választott jelszavakat illetően. Listájukon csak Kanye West és a Pentagon előzi meg őket.

Kanye West, a közelmúltban tett látogatást Donald Trump elnöknél, ahol a kamerák felvételén is jól látható módon a ‘000000’ jelszót használta telefonjának feloldásához, míg egy Pentagont ellenőrző biztonsági cég mindössze 9 másodperc alatt törte fel a főparancsnokság admin jelszavát.

Mi azt tanácsoljuk, hogy ne kísértsétek a sorsot és kriptopénzeiteket ne tároljátok huzamosabb ideig a kriptotőzsdéken. Az ingyenesen is hozzáférhető szolgáltatások mellett, most az egyik legjobb prémium kategóriás tárcát, a Ledger-t is 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a gyártó honlapján.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img