Január harmadikára szerveznek tüntetést a bitcoin tulajdonosok

spot_img

A kriptovilág egyre több ismert alakja fejezi ki szimpátiáját a Bitcoin 10. születésnapja alkalmából szervezett, “Ha nincs kulcsod, nincs bitcoinod” megmozdulással.

A korai bitcoin promoter és befektető, Trace Mayer által január 3-ra szervezett akció célja, hogy felhívja a figyelmet a privát kulcsok birtoklásának fontosságára. Trace arra ösztönöz mindenkit, hogy a genezis blokk létrejöttének közelgő évfordulóján vonja vissza a tőzsdékről és más harmadik felek által kontrollált tárcákból bitcoinjait és azokat egy saját maga által ellenőrzött walletben helyezze el.

Bár a legtöbb kriptopénz tulajdonos tisztában van azzal, hogy coinjait csak akkor birtokolja, ha azok biztonságáról maga gondoskodik, lustaságból, vagy kényelemből a többség mégis másokra bízza ezek felügyeletét, ezzel lényegében értelmetlenné téve az önrendelkezést lehetővé tevő bitcoin puszta létezését. A Proof of Keys akció a Bitcoin korai napjai előtt tiszteleg, amikor a coinok tárolásának egyetlen módja, a kliens letöltése volt, de ha nagy tömegekben csatlakoznának hozzá az emberek egy érdekes tesztté is válhatna, hogy a tőzsdék valóban rendelkeznek-e és gond nélkül biztosítanak-e hozzáférést a náluk elhelyezett bitcoinokhoz.

A kriptós twitter ismert alakjai közül egyre többen, biggyesztik oda, a [Jan/3 🔑] szimbólumot nevük mellé, ezzel ösztönözve követőiket a részvételre..

Te tárcában, vagy tőzsdén tartod a kriptopénzeidet?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img