A Bloomberg kérdezgette CZ-t

spot_img

A Binance alapítója és vezérigazgatója, Changpeng Zhao, vagyis CZ ezúttal a Bloombergnek adott egy pár perces interjút, amiben a kriptopénz piac és a Binance tervei voltak terítéken. Az eredeti videó itt megtekinthető, de ha nincs kedved taposni a PR szlogenek mocsarában, akkor mi már összefoglaltuk neked néhány pontban a lényeget:

A kriptopiacról:

CZ szerint 2018 a korrekció éve volt, a jövő továbbra is pozitívan néz ki. Az árfolyamok valóban zuhantak, de az árakkal a spekulánsok foglalkoznak, a ipart viszont a fejlesztők fogják előmozdítani. Most is rengeteg ígéretes termék készül.

A Binanceről:

A negatív 2018-as év ellenére a Binance, mint cég, terve és stratégiája nem változott. Tovább folytatóják az agresszív terjeszkedést. Már egy fiatpénz tőzsdéjük van, a következő hónapokban pedig kettőt vagy hármat készülnek indítani, 2019-ben pedig további tíz készül. Ezen kívül ott van még a decentralizált tőzsdéjük is.

A szabályozásról:

CZ üdvözli a szabályozást, de ésszerű és hasznos regulációt akar, ami nem korlátozza az innovációt. A Binance megfelel minden KYC és AML szabálynak. Felröppentek olyan hírek, hogy már egy e-mailes regisztráció után nyitva áll a tőzsde és ez aggasztó, ezt azonban CZ cáfolta, az e-mailes regisztráció csak az első lépés, önmagában nem elég a kereskedésre. A piaci manipulációról elmondta, hogy a Binance ezeket figyeli, már működik egy mesterséges intelligencia, ami ezeket azonosítani tudja, így a Binance képes elejét venni a manipulációnak.

Saját magáról:

CZ bevallotta, hogy az előző, tavalyi Bloomberg interjú óta valóban csökkent az ő eszközeinek összértéke is, de továbbra is minden pénzét kriptóban tartja, de máskor is volt már ilyen helyzetben és továbbra is nagyon magabiztos a blokklánc iparban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img