Coinbase Pro: befutott a Maker, Dai, Zilliqa és Golem is

spot_img

Este újabb 4 kriptopénz felvételét kezdte meg a Coinbase abból a 30-ból, amit még december elején jelentett be a vállalat.

30 új kriptopénz jöhet a Coinbase-re

Ha szeretnétek többet is megtudni a most érkezőkről, az alábbi cikkeinket ajánljuk figyelmetekbe:

Maker, Dai: Bemutató: Maker és a Dai stablecoin

Zilliqa: Bemutató: Zilliqa (ZIL)

Golem: Elindult a Golem béta

A BTC tegnap esti pumpja miatt, a cikk írásakor mindegyik token 10-20% közötti pluszban volt előző napi értékéhez képest.  A Zilliqa-val kapcsolatban fontos információ, hogy januárban érkezik a mainnetjük, amit ősszel halaszottak el erre az időpontra.

A négyesből pedig a Golem rendelkezik a legkisebb piaci részesedéssel (GNT: $66M, ZIL: 130M, Maker: 300M), így arányaiban nagyobb emelkedésre lehet képes a többieknél.

A növekedés ugyanakkor egyikük esetén sem garantált. A december elején felvett első 4 újonc közül egyik sem tudott emelkedő pályára állni és mára jelentősen visszakorrigált, sőt, a MANA már 20%-kal kevesebbet is ér annál, mint amennyit a bejelentés napján kértek érte.

Ránéztünk a Coinbase négy újoncára

Az újabb listázás bejelentését egyébként nem fogadta hatalmas lelkesedés. A Coinbase twitter oldalát a már csak XRP Army (XRP sereg)-ként emlegetett XRP hívők lepték el, követelve kedvencük felvételét a bróker kínálatába.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img