Ma vehetsz utoljára mikront bónusszal!

spot_img

Egyszer minden véget ér, a mai nappal zárul a Mikron ICO. Ma van az utolsó lehetőség arra, hogy mikronokat vásároljunk, méghozzá 5% ajándékkal! Ha például 1000 EUR ellenében veszünk mikronokat, akkor nem 100 000, hanem 105 000 MIK üti a markunkat.

Nem volt eseménytelen az ICO folyamata, időközben bővült a Mikron Ökoszisztéma, méghozzá a Coinbroker.hu-val. A Pataki Gábor kriptopénz tanácsadó nevével fémjelzett oldal a Mikron Közösségépítő használatával jutalmazza a hírlevél feliratkozást és számos egyéb interakciót, sőt, ha legalább 5000 MIK van a tárcádban, akkor kedvezménnyel vehetsz részt a Coinbroker személyes tanácsadásán!

Új partnerrel bővült a Mikron

Az utolsó nap alkalmából röviden vegyük át ismét a Mikron céljait. Három kitüntetett use-case (felhasználási terület-módozat) lebeg a Mikron szeme előtt, a meglévő partnerkör már nap, mint nap gyakorolja is ezeket. A hátom termék, mellyel a Mikron piacra lépett a következő:

Mikron Közösségépítő

Az elmúlt évek talán legfontosabb gondolata, újdonsága a marketingben a közösségépítés. Közösséget építeni jó, hiszen az internet nyújtotta tengernyi lehetőség közepette a felhasználók elköteleződése egy-egy brand iránt egyre kisebb és kisebb. Viszont ha sikerül közösséget formálnunk a felhasználóinkból, vevőinkből, akkor azzal értéket teremtük számukra és saját magunk számára is.

Pontosan ebben segít a Mikron Közösségépítő, tetszőleges mennyiségű mikronnal jutalmazhatjuk automatizáltan a felhasználók egyes interakcióit, például a minőségi hozzászólásokat, hosszabb, írásos anyagok közzétételét és sok minden mást. A közösség az érdemi tartalmakon keresztül épül, összekovácsolódik, hűséges lesz a brandhez.

Mikron Hűség

A közösségépítésen túl fontos termék a hűségrendszer, melynek segítségével mikronokkal jutalmazhatjuk a vásárlóinkat, legyen szó akár egy online, akár egy fizikai vállalkozásról. Minden egyes vásárlás után tetszőleges mennyiségű mikront küldhetünk ügyfeleink tárcájába, ezeket elkölthetik nálunk, vagy egy másik Mikron partnernél.

Természetesen azokat a mikronokat is elkölthetik nálunk a felhasználók, melyeket egy másik partnertől kaptak. A blokkrács technológia néhány másodperc alatt teljesülő, ráadásul ingyenes tranzakciókat tesz lehetővé, így ideális megoldás mindenkinek, aki hűségrendszert szeretne bevezetni.

Mikron Tartalomgyártóknak

Nincs könnyű dolga manapság a kreatív alkotóknak, bloggereknek, vloggereknek, általában a lelkes, feltörekvő fiataloknak, akik szeretnék megmutatni tehetségüket a világnak. A YouTube csak a legnagyobb alkotókat jutalmazza értékelhető mennyiségű összegekkel, a donáció eszközök, mint például a PayPal és a Patreon pedig esetlegesen működnek, vagy kapunk kisebb-nagyobb adományokat, vagy nem.

A Mikron donáció gomb megnyomásával viszont pillanatok alatt jutalmazhatjuk egy alkotó adott munkáját, például egy blogposztot. Így nem általános adományt teszünk, hanem egy-egy konkrét munkát jutalmazunk, ezzel segítve a szerző munkáját.

Új partnerek a láthatáron, januárra új bejelentésekkel készül a Mikron! Ne maradj le, ragadd meg az utolsó lehetőséget arra, hogy bónuszokkal vásárolhass mikront!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img