Befogadta Jézust az Ethereum alapítója

spot_img

Tegnap reggel az Ethereum egyik alapítója, Vitalik Buterin twitter üzenetben tette közzé, hogy 1000 ETH-et ($100 000) adományozott az Ethereum sharding megoldását fejlesztő Prysmatic Labs részére, miután a projekt vezetője szűkös anyagi lehetőségeikre panaszkodott.

Az üzenetben szereplő etherscan azonosító alapján mindössze két klikkelésbe kerül eljutni Buterin walletjének címéig, amely jelenleg 100-nál is több tokent és nagyjából $800 000 értékű ETH-et tartalmaz. Az alapító korábban sohasem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mennyi Ethereumot birtokol, de egy korábbi interjúban elhangzottak szerint, ennek maximális száma a teljes mennyiség 0.9%-a lehetett.

Az Ethereumon kívül a tárcában a Coinbase-re éppen most felkerült Maker ($400 000) mellett még nagyobb mennyiségű Kyber Network ($24 000) és OmiseGo ($28 000) is található, illetve rengeteg kevsébé ismert kripto is, mint például a webkamerás lányok jutalmazására használt 69db SPANK token, vagy a megváltót decentralizáló Jesus Coin, ami egyébként 17 millió dollárt gyűjtött össze tavalyi ICO-ja során.

Nemrégiben egy másik wallet címről is kiderült, hogy az Vitalik Buterinhez köthető:

Ennyi ethereummal rendelkezik Vitalik Buterin

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img