120 millió dolláros tőkebefektetés a Waves Vostok projektjébe

spot_img

A Waves napok óta rommá veri az egész piacot, egy hét alatt közel 150%-ot emelkedett az árfolyama. A befektetői érdeklődés megjelenése annak tudható be, hogy a napokban kiderült: A Waves új projektje, a vállalati és kormányzati privát blokklánc megoldást kínáló, Waves alapokon nyugvó Vostok 120 millió dolláros tökebevonást hajtott végre, ezzel pedig 600 millió dollárra ugrott az értékelése.

A Waves árfolyamára azért van ez ilyen komoly hatással, mert a Vostok tokenek 3%-át airdrop során szétosztják a Waves birtokosok között, valamint azért, mert a Vostok projekt célja a vállalati és kormányzati blokklánc termékfejlesztés mellett az is, hogy a nyílt és decentralizált Waves platform MI és IoT tech irányú továbbfejlesztésében részt vegyen.

Korábbi bejegyzésünkben ezt írtuk a Wavesről: “A Waves lehetőséget biztosít arra, hogy néhány klikkeléssel bárki létrehozhassa a saját tokenjét anélkül, hogy bármilyen előzetes programozói tudással rendelkezne. Néhány alapvető adat megadása után már el is készülhet egy új kriptopénz, ami azonnal elérhetővé válik a Waves decentralizált tőzsdéjén, a DEX-en is. Egy új token létrehozása 1 Waves tokenbe, a kereskedés pedig tranzakciónként 0.003 tokenbe kerül.”

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Waves

Az airdrop egyértelműen a közösség megbékítésére szolgál, a centralizált, céges és kormányzati blokkláncok fejlesztése ugyanis a decentralizált kriptopénzek eredeti értékajánlatával, ideológiájával erősen ütköznek, ennek sokan hangot is adta a social felületeken. A piacot azonban láthatóan jobban érdeklik a jó hírek az ideológiánál, a 120 milliós bevonás ráadásul világosan megmutatja, hogy a nagybefektetők is komoly potenciált látnak a projektben.

Waves/USD 4 órás grafikon a Binance adatai alapján. Forrás: Tradingview

A 9 napja tartó emelkedés után konszolidációra számítunk, a vásárlással érdemes megvárni a visszahúzódást, amely várakozásaink szerint a 3,5$-os szint letörése után legalább a 2,8-3$ sávba történthet. Waves beszerzése a Binance tőzsdén lehetséges. Az airdropról egyelőre nem rendelkezünk bővebb infóval, de a fejleményekről be fogunk számolni a Kripto Akadémián.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img