A Binance blokkláncára költözhet több Ethereum projekt is

Megosztom

Az Ethereum ára 2017 elején $8 volt, egy évvel később viszont már $1400 fölé kúszott, amiben jelentős szerepet játszott a platformon indított töménytelen mennyiségű ICO. Ezek népszerűsége mostanra ugyan alábhagyott, de egy emelkedő trendben ez a piac is újjászülethet, aminek hamarosan induló blokklánca révén, immár a Binance is része lehet.

“Már több nagy projekt is megerősítette, hogy az Ethereumról a mi blokkláncunkra fog átjönni. A Binance Chainen a blokk idő 1 másodperc és mindössze 1 megerősítésre van szükség a tranzakciók hitelesítésére. Ez, az alacsonyabb fee-k és saját dexünk támogatása mellett gyorsabb is az Ethereumnál. Ha kifejezetten az okos szerződések használatán alapul egy fejlesztés, akkor valóban jobb választás az Ethereum, de ha egy tokenre épülő alkalmazásról van szó, akkor már a mi láncunk lehet a nyerő. Maga a kibocsátás nagyon egyszerű lesz. Csak meg kell adni néhány paramétert, mint például a név, a tokenek száma és már kész is. A kibocsátóktól egy nagyobb összeget fogunk kérni, hogy kiszürjük a csalásokat.” – mondta az alábbi interjúban CZ, a Binance alapítója.

A fentebb is említett dex tesztje egyébként már néhány héten belül megkezdődhet, a tőzsde terveiben pedig egy olyan megoldás kifejlesztése is szerepel, amivel az, az e-kereskedelmi rendszerekbe is integrálható lesz.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel