A Binance blokkláncára költözhet több Ethereum projekt is

spot_img

Az Ethereum ára 2017 elején $8 volt, egy évvel később viszont már $1400 fölé kúszott, amiben jelentős szerepet játszott a platformon indított töménytelen mennyiségű ICO. Ezek népszerűsége mostanra ugyan alábhagyott, de egy emelkedő trendben ez a piac is újjászülethet, aminek hamarosan induló blokklánca révén, immár a Binance is része lehet.

“Már több nagy projekt is megerősítette, hogy az Ethereumról a mi blokkláncunkra fog átjönni. A Binance Chainen a blokk idő 1 másodperc és mindössze 1 megerősítésre van szükség a tranzakciók hitelesítésére. Ez, az alacsonyabb fee-k és saját dexünk támogatása mellett gyorsabb is az Ethereumnál. Ha kifejezetten az okos szerződések használatán alapul egy fejlesztés, akkor valóban jobb választás az Ethereum, de ha egy tokenre épülő alkalmazásról van szó, akkor már a mi láncunk lehet a nyerő. Maga a kibocsátás nagyon egyszerű lesz. Csak meg kell adni néhány paramétert, mint például a név, a tokenek száma és már kész is. A kibocsátóktól egy nagyobb összeget fogunk kérni, hogy kiszürjük a csalásokat.” – mondta az alábbi interjúban CZ, a Binance alapítója.

A fentebb is említett dex tesztje egyébként már néhány héten belül megkezdődhet, a tőzsde terveiben pedig egy olyan megoldás kifejlesztése is szerepel, amivel az, az e-kereskedelmi rendszerekbe is integrálható lesz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img