Kriptopénz kereskedési platformot nyit Németország második legnagyobb tőzsdéje

spot_img

Németország második legnagyobb tőzsdéje, a Börse Stuttgart karnyújtásnyira van attól, hogy útjára bocsátsa saját kriptopénz kereskedő platformját, melyet a tulajdonában lévő Sowa Labs fintech cég fejlesztett. Az induló kínálatban jelen lesz természetesen a BTC, mellette ETH, LTC és XRP várja az érdeklődőket.

A béta teszt januárban indul, ez nagy lépés a kriptopénzek piaca felé Európa kilencedik legnagyobb tőzsdéje számára. A cél nem más, mintsem a Robinhood jutalékmentes platform megszorongatása egy hasonló szolgáltatással. Az alkotók szerint ez lesz a világ első kriptopénz kereskedő appja, mely egy klasszikus tőzsde szárnyai alatt született, kérdés, hogy a NASDAQ mit szólna ehhez.


A KYC-hez szükséges időtartamot percekre becsülik a fejlesztők, a Bison App névre keresztelt eszköz tesztelése során kiderül, hogy ez mennyire állja meg a helyét, a Kripto Akadémia szerkesztősége biztosan ki fogja próbálni. Különlegességgel is készülnek a németek, “Cryptoradar” néven a rendszer része lesz egy szolgáltatás, mely 250 000 tweet folyamatos elemzésével értékeli, hogy aktuálisan milyen a piac hangulata, mekkora a vásárlási, vagy éppen az eladási kedv.

Nem ez az egyetlen fontos fejlemény Németországból az utóbbi időben, a Német központi bank nemrég megállapodást írt alá egy blokklánc fejlesztőcéggel, a cél az új technológia pontos helyének megtalálása a világ negyedik legnagyobb gazdaságában, legalábbis a bankszektorban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img