BitMEX CEO: Az ETH egy pillanat alatt 200$-on lehet

spot_img

…rögtön, amint újraindul az ICO-k tömeges indulása. – legalábbis Arthur Hayes, a Hong Kong-i székhelyű BitMEX tőzsde vezérigazgatója szerint. Egy japánban adott interjú alapján a Hayes szerint a skálázási problémák megoldása után az Ethereum aggresszívan fog visszapattanni.

Az ICO piac visszatértével az ETH egy pillanat alatt 200$ környékén találhatja magát. Új ICO-k tömeges indulására 12-18 hónapos távlatban számít. Érdekes fejlemény ez azok után, hogy pont a BitMEX vezére volt az, aki hónapokkal ezelőtt shitcoinnak, értéktelen altcoinnak nevezte a jelenleg harmadik helyen tanyázó kriptopénzt, sőt, annak shortolására buzdított (természetesen a saját platformját ajánlva erre).

Annak fényében szintén meglepő, hogy a 2017-2018-as ICO őrület napjainkra durván lecsengett, 2019-et több véleményvezér is az értékpapír tokenek és a stabil kriptopénzek évének várják. Sokak szerint az Ethereum az ICO-k elmaradozásával veszíteni fog jelentőségéből, hiszen több újabb projekt is megreformálná és optimalizálná az Ethereummal indult okosszerződések működését és értékajánlatát. A Tron vezetője, Justin Sun például nagyon nyomul Twitteren, hogy az Ethereumból kiábránduló fejlesztőket saját projektjéhez csábítsa át.

A jelenleg 125 dolláron tanyázó Ethereum vásárlására a Coinbase-t vagy a magyar CoinCash-t ajánljuk, kérdés, hogy egyetértesz-e az erős árfolyammozgásokban érdekelt BitMEX vezetőjével, az ICO piac hamvaiból való feléledésével kapcsolatban.

A Bitmex kibérelte a világ egyik legdrágább irodáját

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img