Fizetni kell az ingyenes eToro wallet használatáért

spot_img

A napokban az XRP támogatás is megérkezett az Egyesült Királyságban népszerű kereskedési és befektetési platform, az eToro kriptopénz tárca alkalmazásába. Ennek alapvetően egy jó hírnek kellene lennie, mert az eToro kriptós részlege nagyon erős marketing kampánnyal promotálja magát és a tömegközlekedési eszközök oldalától kezdve, a Premier League mérkőzésekig bezárólag rendszeresen futhatnak bele hirdetéseikbe az ott élő emberek.

A támogatás híre azonban mégis negatív kommenteket szült, ugyanis mint kiderült, az eToro által üzemeltetett XRP walletbe csak azután helyezhetőek el a már korábban máshol megvásárolt tokenek, miután a felhasználók egy, a beutalni kívánt XRP értékének megfelelő összegű banki utalással hitelesítették a brókernél vezetett számlájukat.

https://twitter.com/edisss88/status/1077662264956731393?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1077662264956731393&ref_url=https%3A%2F%2Fnulltx.com%2Fxrp-price-testing-support-etoro-criticized%2F

Az oldal ezt szabályozott voltára való hivatkozással magyarázta, mely szerint nem kezelhetnek ismeretlen forrásból származó befizetéseket és ezért van szükség ügyfeleik ílyen módon történő azonosítására. A KYC/AML törvényekre való hivatkozással erőltetett befizetések, valószínűleg nem fogják öregbíteni az egyébként feltörekvő bróker hírnevét, akik nemrégiben még ingyen Ethereummal próbálták magukhoz csalogatni a felhasználókat.

Ajándék Ethereum az eToro-tól

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img