Kamu volt a Monero-Fortnite partnerség

spot_img

Ilyen ínséges időkben minden kicsit is pozitívnak tűnő hírre ugrik a kriptopénzes média: a héten robbant a hír, miszerint a Fortnite videójáték merchandise boltja Monero elfogadóhely lett.  Az egyelőre csak Fortnite-os pólókat és pizsamákat árusító áruház partnersége azért volt óriási hír, mert a Fortnite jelenleg a világ legnépszerűbb videójátéka, több mint 125 millióan játszák világszerte.

Mint a Fortnite-ot fejlesztő Epic Games vezetőjének tweetjéből kiderült: nincs szó partnerségről, épp egy új merchandise bolt alapításán dolgoztak a partnerrel, amikor véletlenül bekapcsolták a moneróval való fizetés lehetőségét.

Tim Sweeney hozzátette, hogy a csapatban többen is rajonganak a technológiáért, de a fiatal közönségre hivatkozva, az olyannyira elterjedt csalások miatt szeretnék egyelőre elkerülni a kriptopénzeket. Arról is beszélt, hogy semmilyen kriptós vállalattal nem állnak kapcsolatban, de sokat olvasnak a dologról, sok szakértővel beszélnek és a jövőben is nyitva tartják a szemüket.

 

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img