2019. február 2.: KriptoSuli ÉLŐ oktatás!

spot_img

Hosszas előkészületek után végre elindul a KriptoSuli Élő, személyes, kiscsoportos oktatás keretében adjuk át a kriptopénzek elvi és technológiai hátterét, valamint a kriptopénz kereskedés rejtelmeit! Érdemes részt vennie mindenkinek, aki szeretné az alapoktól megérteni a területet, aki szeretné átismételni a tudását és azokat is, akik mélyíteni szeretnék mindezt, ami a fejükben van!

Az oktatás időpontja 2019. február 2. (szombat) 10.00-14.00, helyszíne a könnyen megközelíthető budapesti Astoria, pontos részletek a KriptoSuli Élő bemutatkozó és jelentkezési oldalán!

Lássuk, miért érdemes részt venned:

-A kriptopénzek világa óriási fejlődésen megy keresztül, nem tudjuk pontosan mikor, de bizonyára a hétköznapok részévé fognak válni, érdemes felkészülnie mindenkinek a változásra!

-Ha a kriptopénzek “betörése” a mindennapjainkba még bizonytalannak tűnik, akkor érdemes egy szorosan kapcsolódó, már most számos piacot meghódító területre fókuszálni, ez nem más, mint a blokklánc, melynek működését szintén átvesszük!

-Az élő, csoportos oktatás teljesen más élmény, mint az otthoni, laptopunk előtt ülve történő olvasás, semmi sem terelheti el a figyelmünket, egy felkészült oktató személyes jelenléte garantálja, minden egyes részletet megérts!

-A helyszínen lehetőséged van kérdezni az oktatóktól, rossz kérdés nem létezik, az információhiányból adódó lemaradás a munkaerőpiacon viszont valós probléma!

-Közel azonos tudásszintű emberekkel leszel együtt, az oktatók munkája mellett egymást is segíthetitek, közösen, interaktív előadásokon keresztül érjük el, hogy mindannyian megszerezhessük a gyorsan változó világban elengedhetetlen tudást!

Jelentkezz még ma, ne maradj le a kriptopénzek és a blokklánc forradalmáról!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img