Binance Megadrop: airdrop farmoló szolgáltatás indul a legnagyobb kripto tőzsdén

spot_img

A Binance elindította új airdrop farmoló programját. A Binance Megadrop leginkább azok számára lehet vonzó, akik hisznek a tőzsde jövőjében és szívesen tartanak hosszabb távon is annak kriptopénzéből, a BNB coinból.

A Binance Megadropban való részvétel feltétele, hogy a felhasználók 30, 60, 90 vagy 120 napra lekössék a BNB tokenjeiket. Ezekre a tőzsde BNB-ben fizetett kamatot biztosít, amelyek nagysága a cikk írásakor:

  • 30 napos lekötés esetén 0.9% APR
  • 60 napos lekötés esetén 1% APR
  • 90 napos lekötés esetén 1.39% APR
  • 120 napos lekötés esetén 1.69% APR

A fenti kamatok mellett a Megadrop további bónuszokat is kínál.

  • Automatikus részvétel a lekötés ideje alatt indított összes Binance Launchpoolban, mint például az éppen most futó Renzo Protocol airdropban.
  • Automatikus részvétel a kizárólag a Megadrop keretein belül elérhető airdropokban.

Az első Megadrop exkluzív airdrop a BounceBit, ami éppen a mai nappal indulel. Ez lényegében egy zárt körű Launchpoolnak felel meg, ami április 26. – május 13. között tart.

A BounceBit egy BTC restaking protokoll, ami lehetővé teszi a bitcoin tulajdonosok számára, hogy több forrásból származó kamatokra tegyenek szert. A Binance május 13-án fogja listázni a BB tokent, így az airdroppot akár már aznap értékesíthetik a Megadrop résztvevői.

A Megadrop keretein belül úgynevezett Web3 Quest-ek (küldetések) is teljesíthetők, melyekkel további szorzók szerezhetők a Megadroppal szerezhető kamatok és egyéb jutalmak növelésére. Ezek lehetnek egyszerűbb közösségi médiás megosztások, vagy egy platform kipróbálásával kapcsolatos feladatok is. A BounceBit kapcsán például 0.0001 bitcoinnak (~$6.5) megfelelő letéttel kell rendelkezni a Binance Mobilapp web3 walletjében. Az ehhez szükséges részletes és képes útmutató ennek az oldalnak a középtáján, a sárgával jelölt “Tutorial” link alatt található.

Amint a bevezetőben említettük, a Megadrop erősen épít a BNB tokenre, így főleg azoknak érdemes kipróbálni, akiket nem zavarnak annak ingadozásai és úgy gondolják, hogy 30-60-90-120 napos időtávon érdemes abban parkoltatniuk a pénzüket.

Tovább a Binance Megadrop oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img