Van pénz a piacon, aknázd ki!

spot_img

Volt egy időszak a kriptopiacon, amikor bármelyik kriptopénzre is tettél, az elég nagy bizonyosságal többszörözte meg az értékét akár néhány héten vagy hónapon belül is. 2018 év eleje óta viszont a lefelé tartó trendben ezt már nem tudtad megjátszani. A bikapiac végével és az egyre elhúzódó medvepiacon sorra szóródtak ki a bizonytalanok, a gyenge kezek és a nehéz helyzetben már sikertelenül teljesítő kezdő kereskedők és természetesen a HODL-erek is.

Az ICO piac talán még ennél is nagyobb pofont kapott, a piacra világszinten befolyt tőke és az egyéni vásárlók mennyisége is a töredékére zuhant. A bányászok profitjai is egyre apadni kezdtek, nem csak a nagyobb, de sok kisebb, otthoni bányász is inkább leállította gépeit.

A HODL rossz stratégiának bizonyult (már amennyiben stratégiának lehetett nevezni): talán neked is van néhány kriptopénzed amit inkább a csúcson, vagy a csúcs közelében kellett volna eladnod és most bánod. A lehetőségek maximális kihasználása és a veszteségek csökkentése a tőkéd menedzselésének sarokköve. Gyere el a KriptoSuli Élőre,  ahol Pataki Gábor – egy tapasztalt bróker segítségével, megismerkedhetsz a tőkéd megfelelő kezelésének titkaival.

A piaci helyzet azonban koránts sem ilyen borongós: még mindig lehet pénzt csinálni a kriptopiacon, sok pénzt, de ehhez tanulnod kell, a szerencse és a kedvező piaci helyzet nem lesz elég a jövőben. Készülj fel kereskedésből velünk, akár daytradingben gondolkodsz, akár egy lazább, hetente legfeljebb néhány cserét lefolytató swingtrader szerepre szeretnél ráállni. Megmutajuk, hogyan dolgozd ki a számodra megfelelő stratégiát, hogyan profitálj a piac állandó mozgásából.

Gyere el akkor is, ha most ismerkedsz a témával, Györfi András kolléga bevezető előadása segít neked lerakni az alapokat.

Jövő hét szombat, február 2, még mindig lehet jelentkezni. Ja és Mikronnal is fizethetsz! Részletek itt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img