Változatlanul a Coinbase a legnépszerűbb, nagyon jön fel a Binance

spot_img

A DataLight platform adatai alapján készült cikket olvastunk ma reggel a legnépszerűbb kriptopénz tőzsdék decemberi felhasználószámáról, mely értelmében az amerikai Coinbase (a Coinbase Pro tőzsdei felülettel együtt) mind mobilos, mind asztali számítógépes felhasználók esetében őrzi első helyét.

A két nagyágyú magasan verte a mezőnyt decemberben aktív felhasználószám tekintetében

A grafikonon látható számokba a Binance frissen indult, nálunk is több bejegyzésben feldolgozott, közvetlen EUR/GBP váltójának (Binance Jersey) felhasználói, a januári indulás okán, még nem tartoznak bele. A Coinbase népszerűségét sokéves múltja, az otthoni, amerikai userek számára is egyszerű kezelhetősége, és az első 100 dollárnyi vásárlás után járó 10$ BTC bónusz adja, ami miatt egyébként olyanok is regisztráltak, akik soha többet nem tervezik használni a felületet. A 2017-es nagy vásárlói hisztéria során a Coinbase app egy ideig az iOS AppStore legnépszerűbb alkalmazása volt.

Kirívóan magas a Bithumb mobil felhasználóinak aránya, melyet a dél-koreai kriptósok mobilfüggőségével magyarázhatunk.

A forrásban az egyik helyen “new users”, tehát “új felhasználók” szerepel, azonban a kétmilliós szám még a mostanra 25 milliónál is több felhasználóval rendelkező amerikai bróker estében is brutálisan magasnak tűnik egyetlen hónapra vetítve. Főleg a mostani, alacsony érdeklődés mellett operáló kriptopiacon.

Te használtad már a fenti platformok bármelyikének appját? Tapasztalsz különbséget a felhasználói élményben a böngészőhöz képest? Melyiket ajánlanád másoknak?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img