Már prémium tartalomhoz is juthatsz, ha Brave böngészőt használsz

spot_img

A kriptós piacon túl sok a súlytalan és érdektelen partnerbejelentés. Ez most nem egy ilyen. A Brave és a Cheddar megegyezett, hogy a Brave böngészőt használók automatikusan, előfizetés nélkül hozzájutnak a híroldal prémium tartalmaihoz.

A Cheddar egy hazánkban kevésbé ismert, de az angolul beszélő világon nagy népszerűségnek örvendő, alapvetően fiatalokat célzó média vállalat. Legfőbb terméke a honlap, amin cikkek és két műsorszórás is működik, amik a kábeltévéken és a streaming szolgáltatókon is elérhetőek.

Az egyik csatornán híreket közölnek, a második pedig az üzleti életre fókuszál, ők a New York-i Értéktőzsdéről jelentkeznek és rendszeresen beszélnek a kriptopénzekről is. A fiatalok igényeire szabott módon, mindkét helyen rövid, tömör, de tartalmas, mobilról is fogyasztható hírekkel foglalkoznak.

Miközben az online média válságidőszakát éli a Cheddar képes nyereségesen működni. Köszönheti ezt alacsony fenntartási költségeinek és az aktív közönségének. Százalékos arányban a Cheddar bejegyzései sokkal több megosztást, lájkot és retweetet képesek produkálni, mint a nagy, amerikai médiavállalatok. A közönség elköteleződését a Brave böngésző pedig kiválóan kiegészítheti.

A Brave egy reklámok és nyomkövetőket is blokkoló, gyorsabb és biztonságosabb netezési élményt kínáló böngésző. Brave használatával a Kripto Akadémiát is támogatod.

A Cheddar 2016-ban vezette be előfizetési szolgáltatását, amiben többek között a két említett műsorszórás is elérhető. Bár általában a mikro-borravaló rendszerhez nem fűznek túl nagy reményeket a médiacégek, a Cheddar aktív közönsége és a Brave jutalmazási módjai egy új, kiaknázatlan lehetséges bevételi csatornát jelenthetnek.

Ezzel kísérleteznek most, ez pedig egy jól átgondolt felhasználását jelentheti a blokklánc technológiának az online médiában – az eddig nem túl sikeres Civil helyett vagy mellett.

A Cheddar Big News és a Cheddar streamelhető adásai alapvetően, hagyományos böngészővel 24 óráig érhetőek el. Ha egy napon felül is használni szeretnéd, elő kell fizetned a prémium csomagra. Ha viszont Brave böngészőt használsz, a honlapra kerülve automatikusan megkapod a tartalmat, jelenleg három hónapra.

Netezz gyorsabban, szerezz ingyen BAT-ot és támogasd a Kripto Akadémia csapatát: Brave

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img