Netezz gyorsabban, szerezz ingyen BAT-ot és támogasd a Kripto Akadémia csapatát: Brave

spot_img

Sokszor írtunk már a Brave böngészőről és annak előnyeiről. A Brave mindent egyesít magában, amit szeretünk: hasznos felhasználási területet, egy jól átgondolt blokklánc alapú belső gazdaságot, adataink védelmét és a sebességet.

Az író tapasztalata alapján a Brave érezhetően gyorsabb a versenytársainál.  Egy kis böngészés után a kezdőlapon ezzel szembesít is minket a képernyő, valamint azzal is, hogy hány reklámot és nyomkövetést blokkolt. Az írónál pár óra böngészés után meglepően magas volt ez a szám:

A Brave a BAT kriptopénzt használja, amihez te, mint a böngésző használója is hozzájuthatsz, méghozzá többféleképpen:

  1. Ajándékba kapsz 35 darabot (kb 1000 forint) a Brave indításakor
  2. A hamarosan induló Rewards program keretén belül reklámok megnézéséért kaphatsz.
  3. Vásárolsz BAT-ot, ahogy bármelyik másik kriptopénznél is tennéd. A böngészőben van egy beépített BAT tárca, oda be- és a jövőben ki- is tudsz utalni.

Ingyen BAT!

Beszéljünk az első lehetőségről. Az alábbi lépések teljesítésével te is könnyedén hozzájuthatsz az ajándék 35 BAT tokenhez

  1. Töltsd le a Brave böngészőt és telepítsd.
  2. Ha megnyílt a böngésző, aktiváld a Brave Rewards programot. Ezt a bevezető „túrában” is meg tudod tenni vagy a címsor melletti oroszlán ikonra, majd a „Join Rewards” gombra kattintva.
  3. Ezután kattints a címsor melletti kis Brave háromszögre, ahol már kiírta a böngésző, hogy vár egy kis ajándék. Katt az OK gombra.
  4. Ez elvisz a tárcádba, ami egyelőre üres – ha mégsem vinne, a BAT háromszög ikonjára kattintva mindig el tudod érni. Katt az „add funds”-ra, ahol felkínálja, hogy beutalj kriptóban, zárd be ezt az ablakot, most nem utalunk.
  5. A Rewards felületen megjelent a jobb felső sarokban egy kis dobozka “A free token grant is available” felirattal. Kattints, a „Claim” narancssárga gombra.
  6. Ahhoz, hogy megkapd, be kell bizonyítanod, hogy nem egy gonosz robot vagy: ehhez húzd az egérrel a BAT háromszöget a megjelölt színű háromszögre. 
  7. Megjött! Zsebedben a 35 BAT, de ennek van lejárati dátuma is! Adakozd el!

 

Támogasd kedvenc lapodat…

A Brave azt szeretné, hogy az egyes honlapok ne traktáljanak téged idegesítő reklámokkal, helyette megadja a lehetőséget, hogy BAT-tal támogasd a kedvelt honlapjaidat.

Egyszerűen

Ennek a legegyszerűbb módja, ha ellátogatsz az adott honlapra, megnyitod a címsor melletti BAT háromszög ikont, rákattintasz a „Send a Tip” vagyis a „küldj borravalót” gombra, majd az összeg kiválasztása után megnyomod a küldés gombot. A KriptoAkadémia a Brave által hitelesített weboldal, ezért mi biztosan megkapjuk a borravalókat. Köszönjük szépen, ha úgy döntesz, hogy minket támogatsz.

Automatikusan

Van a támogatásnak egy automatizált módja is, az Auto-Contribute. Itt a legtöbb általad látogatott honlap között havonta szétosztja a felajánlott BAT-okat. Ezt a BAT háromszögre kattintva, a Rewards Settings-ben éred el. Mivel nem biztos, hogy a Facebook-hoz és a Google-hez hasonló óriásoknál jó helye van a támogatásodnak, ezeket el is távolíthatod a listáról, ha úgy gondolod. Azok a honlapok, amik hitelesítették magukat, automatikusan megkapják a havi támogatásodat. Ezt az ikonjuk mellett elhelyezett lila pipa jelzi. Ha rendszeresen használsz Brave-et és gyakran böngészel minket, hagyd bekapcsolva az auto-contribe-ot, minden hónapban megkapjuk az adományod. Köszönjük szépen azoknak is, akik ilyen módon támogatnak minket.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img