Elstartolt Németország második tőzsdéjének kriptopénz kereskedő appja

spot_img

Boerse Stuttgart Group tegnap jelentette be twitteren BISON appjuk éles üzemének indulását. Az applikációban a kriptopénzek világa iránt érdeklődők a jutalékmentes (ingyenes) kereskedés mellett hasznos piaci és közösségi információkat is találnak, melyek segíthetnek a kereskedési döntések felelős meghozatalában.

A BISON fejlesztését a FinTech Sowa Labs, a stuttgarti tőzsde egy belsős fejlesztőcége készítette. A felhasználók kriptopénzeit a remek nevű Blocknox, szintén saját leányvállalatuk, letétkezelő szolgáltatásával tárolják biztonságosan. Az euróban történő fiat fizetéseket és a hagyományos pénzeink biztonságos tárolását pedig egy külsős banki partnerre, a berlini solarisBankra bízták.

Az appban induláskor BTC, ETH, LTC és XRP kereskedésre nyílik lehetőség, egyelőre csak Németországban elérhető, ráadásul ott is csak reggel 6 és éjfél között. Ez a kriptoszférában egy kicsit furcsán hangzik, de a Boerse tervei szerint hamarosan 24 órában is elérhető lesz a szolgáltatás. 2019 második felére újabb európai országokban teszik elérhetővé az appot, és bővítik a kereskedhető kriptók számát.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy kiküldhetőek lesznek-e a felületről megvásárolt javaink, vagy a Robinhoodhoz hasonlóan csak papíron rendelkezünk velük. A tippünk az, hogy egyelőre nem lesz kiküldésre lehetőség. Kereskedésre és altcoinok adás-vételére a Binance tőzsdét ajánljuk, ahol újabban bankkártyás vásárlásra is lehetőség nyílik, magas jutalék ellenében.

Korábbi bejegyzésünk a bölényről:

Németország 2. legnagyobb tőzsdéje is elérhetővé teszi a kriptopénz kereskedelmet

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img