Binance altcoin piac – 2019. január

spot_img

Az év első hónapjában, a Binance altcoinjainak fele teljesített jobban a Bitcoinnál. Az átlagos nyereség 4.7% volt. A hónap sztárja az Agrello (DLT) lett. Az okos szerződések megírását egy könnyen kezelhető felületen lehetővé tevő alkalmazás december utolsó napjaiban ált emelkedő pályára, lendülete pedig éppen a hónap végére fogyott el és nem kizárt, hogy egy februárban már a legnagyobb vesztők között köszönthetjük viszont.

Ami a veszteseket illeti, az elmúlt hetekben a nem is olyan régen még a Coinmarketcap TOP10-es listájára is felférő NEM/XEM járt a legrosszabbul. A projekt a tavalyi Coincheck hack óta próbál magára találni, de az akkor 500 millió dollár értékben ellopott tokenek elvesztése és az elhúzódó medvepiac már túl sok lehetett a cégnek, aminek alapítványa néhány nappal ezelőtt csődöt jelentett. Egyetlen esélyük egy közösségi adakozás lehet, amin 7.5 millió dollárt kellene összeszedniük a munka folytatásához.

A volatilitás a BTC január 10-i, 10%-os esését leszámítva alacsony volt, ugyanakkor sorozatban ez volt a Bitcoin 6. negatív hónapja. A korábbi rekordot még 2011 második felében sikerült felállítani, akkor 5 hónapon keresztül zuhant az árfolyam.

Nektek sikerült meglovagolnotok az év eleji alt seasont?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img