MKB Bank befektetés az Amon tárca és kártya startupba

spot_img

A negyedik legnagyobb magyar bank 3% részesedést vásárol az Amon kriptopénz tárca és kártya szolgáltatást fejlesztő cégben. A startup bejutott az MKB FintechLab programba, mely a régió kiemelkedő, pénzügyi szolgáltatások fejlesztésével, tökéletesítésével foglalkozó inkubátor programja. A legalább három hónapra Budapestre költöző Amonnak lehetősége nyílik 50+ mentor segítségét és kapcsolatrendszerét igénybe venni, az MKB ráadásul “belülről” tud segíteni, mind a magyarországi engedélyek megszerzésében, mind a cég kártya szolgáltatásának tökéletesítésében.

Az Amon weboldala szerint (és innen származik ez a szimpatikus robot a borítóképen) nemcsak univerzális kriptotárcát és hozzá tartozó fizikai kártyát fejlesztenek, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül kriptóikkal vásároljanak a boltokban, hanem AI megoldást is, amely a vásárlás pillanatában, a portfóliónk teljesítménye és volatilitása alapján dönti el helyettünk, hogy melyik kriptót éri meg épp használnunk erre a célra.

Az “univerzális” tárca appban egyelőre BTC, ETH és a saját AMN kriptójuk tárolható, és előbb-utóbb kezelhető lesz a többi ERC-20 token is. Az Amon a tervek szerint hosszú távon, a hagyományos fintech appokhoz hasonlóan, lekötési és hitelezési funkcióval is bővül majd.

A Bancor Network és IDEX tőzsdéken elérhető AMN token 99,5%-os mínuszban jár a csúcsról, a mostani hírek hatására 24 óra alatt 10%-os pluszban is járt, néhány száz dolláros forgalom mellett. Weboldaluk tanulsága szerint korábban a Cryptopian is megtalálhatók voltak. A kártyákról sajnos nem sok derül ki a weboldalukról, több kártya típust is írnak, de költségekről, működésről nem esik szó.

Alacsony kapitalizációjú altcoinok vásárlására a KuCoin tőzsdét ajánljuk, kereskedés vagy befektetés előtt szánj időt az önképzésre a KriptoSuli Ingyenes (web) vagy a KriptoSuli Élő elvégzésével!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img