Napokon belül érkezhet a Binance DEX

Megosztom

A Binance igazgatója tegnap egy hosszúra nyúlt, élő videóban válaszolt a felhasználók kérdéseire. Ebben több dolgot is megosztott a tőzsde hamarosan induló saját blokkláncáról és decentralizált tőzsdéjéről, köztük a nyilvános béta indulásának idejét is, amire “1-2 héten belül sor kerülhet”.

A DEX működése során, a Binance Coin lesz a platform hivatalos fizetőeszköze, tehát a tranzakciók végrehajtásáért cserébe egy kis mennyiségű BNB-t fog levonni tőlük a rendszer. A Binance Chain lehetővé fogja tenni a tokenek kibocsátását (ICO-kat) is, melyek ára várhatóan ~100 000 dollár lesz. Az összeg nagyságával elsősorban a lehetséges scamek számát szeretnék csökkenteni.

A hálózat működését kezdetben 11 hitelesítő node fogja biztosítani. A centralizált modell célja a zökkenőmentes indulás és a másodpercenkénti tranzakciók magas számának biztosítása lesz. CZ szerint ezzel a DEX is képes lesz majd a Binance által bonyolított forgalom kezelésére, de a későbbiekben csökkentenék a tőzsde hálózatra gyakorolt befolyását.

A DEX elviekben böngészőkből is hozzáférhető lesz és akár már az első naptól megkaphatja a Ledger Nano S támogatást is, amit később a Nano X, a KeepKey és a Trezor fog követni. CZ videóját teljes terjedelmében itt nézhetitek meg, annak angol nyelvű leiratát pedig ezen a linken keresztül érhetitek el.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel