Kínai milliárdos: most vegyél bitcoint, amikor senkit sem érdekel

spot_img

Zhao Dong kínai bitcoin milliárdos és OTC bróker az Ázsiában népszerű WeChat segítségével osztotta meg gondolatait a piacról. Nem számít “olvadásra” a kripto télben idén, ennek ellenére (vagy éppen ezért) úgy látja, hogy remek beszálló ponton vagyunk jelenleg.

A WeChat platformon belül nem akárhol, hanem a “The Public Chain Alliance Crossing The Bulls And Bears Elite Team” névre keresztelt csoportban nyilatkozott, ez magyarul talán annyit tesz, hogy: “A Publikus Lánc Szövetség Átkelve a Bikák és Medvék Elit Osztagán”, tény és való, ez magyarul még annál is rosszabbul hangzik, mint amilyennek angolul hat.

Zhao Dong

Véleménye szerint egyértelműen kevesebben követik a bitcoint, mint a 2017-es bullrun során, ennek megfelelően az árfolyam is visszaesett. Az árfolyam kapcsán azt is hozzátette, hogy a “tömegek” egészen addig nem fognak visszatérni, míg nem lesz ismét a tízezer dolláros nagyságrend környékén az árfolyam.

“Azok, akik nem figyelnek a bitcoinra most, csak akkor fognak újra foglalkozni vele, amikor azt látják, hogy tízezer dollár körül jár. Nekünk, akik hiszünk a bitcoin jövőjében most kell felhalmoznunk a lehető legtöbbet belőle.”

2019 kapcsán “jó telet” kívánt mindenkinek, 2020-ra várja a tavaszt, a nyárra pedig egészen 2021-ig kell várni jóslata szerint. Egy korábbi blogbejegyzésében, melyet a Weibo-n írt 50 000 dolláros BTC árat jósolt 2021-re. Megtudhattuk azt is, hogy egy bikapiacon senkinek sem javasolja, hogy BTC-t vegyen, hiszen az “túl egyszerűnek” tűnik, persze valójában “nem azt”. Ezzel szemben egy medvepiacon “elkezdem rábeszélni az emebreket arra, hogy BTC-t vegyenek”.

Az idei év kapcsán úgy látja, hogy nem lehetünk “sem túl optimisták, sem túl pesszimisták”, további cégek és projektek fognak elvérezni, viszont kripto projektek új hulláma is ebből az időszakból születik. Így a 2019-es év lesz a legjobb és egyszerre a legrosszabb a vállalkozók és a befektetők számára egyaránt.

Tény, hogy sokan most elvéreznek, viszont remek lehetőség kínálkozik arra, hogy fiatal projektekbe fektessünk. Az egyes projektek pedig előnyt kovácoslhatnak abból, hogy (egyes) versenytársak nehéz helyzetbe kerültek. Elköszönés gyanánt csupán ennyit mondott:

“Az egyetlen dolog, amire szükségetek van az a türelem.”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img