Bankkártya nélküli készpénzfelvétel az Unicredit Banknál, ingyenes utalás a PayPal-nál

spot_img

Decemberben mi is beszámoltunk arról a várhatóan idén júliustól bevezetésre kerülő, az egész magyar bankrendszert érintő változásról, ami lehetővé fogja tenni, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában azonnalivá váljanak a hazai pénzintézetek közötti utalások.

Mindenkit érintő változás jön a magyar bankrendszerben

Ennek szellemében említenénk meg az UniCredit most megújuló mobilappját is, amivel a pénzintézet ATM-jein keresztül már bankkártya nélkül is lehetőség nyílik majd a készpénzfelvételre. Az mCash névre keresztelt rendszerről a HWSW közölt egy rövid bemutatót.

Szintén friss hír, hogy az Európai Gazdasági Térségen belül (köztük hazánkban is) ingyenessé váltak a PayPal számlák között végrehajtott tranzakciók, amennyiben azok családtagok és barátok között kerülnek lebonyolításra.

Egyenesedik a konkurensek nyomása alatt a PayPal

Teljesen eltörölte az EGT-n (Európai Gazdasági Térség) belüli pénzküldés díját 25 európai országban, köztük hazánkban is a PayPal – derült ki a cég tegnapi sajtóközleményéből. A pénzügyi szolgáltatással ezentúl a fiókhoz kapcsolt bankkártyáról vagy bankszámláról is ingyenesen lehet pénzt továbbítani más PayPal fiókokra, amennyiben a tranzakció családi és baráti körben történik.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img