Befektetési tanácsadót keresünk, mondd el a véleményed te is!

spot_img

A Kripto Akadémia szerkesztősége 2018 februárja óta dolgozik azon, hogy olvasóit hitelesen tájékoztassa a kriptopénzek piacának fejleményeiről. Adatlapokat készítünk kriptotőzsdékről– és váltókról, bemutatunk új, régóta létezó coinokat és tokeneket egyaránt. Kriptoszótárt is írunk, sokat dolgozunk azon, hogy minél többeket megismertessünk a területtel.

Naponta jelentkezünk hol kisebb, hol nagyobb jelentőségű hírekkel, újdonságokkal, közzétesszük hazai és nemzetközi szakemberek véleményeit, jóslatait.

Sokat beszélünk természetesen arról is, hogy mikor érhet véget a kriptotél, bár az írásaink nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, nem titok, hogy kiváló beszállópontnak tartjuk a jelenlegi piacot. Hiszen az árak alacsonyak, a területet ismerők egybehangzó véleménye szerint a jövő pedig kétségtelenül fényes.

Hogy mikor jön el az a bizonyos fényes jövő, azt senki sem tudja, lehet, hogy 2019 során, lehet, hogy még éveket kell várnunk. Addig viszont érdemes vásárolnia mindenkinek, aki hisz kriptopénzek jövőjében és nem kereskedéssel szeretné tölteni az idejét, van türelme és lehetősége arra, hogy kivárja amíg megérkezik a következő bullrun.

De mit érdemes venni, pontosan melyik coin vagy token számít most jó befektetési lehetőségnek?

Bitcoint vagy valamelyik altcoint? Az egészen apró, szinte mérhetetlen értékű shitcoinok között vannak most olyanok, amik “nagyra” nőhetnek? Pontosan melyik? Most olvasóinkhoz fordulunk mindannyiunk okulására, a Kripto Akadémia befektetési tanácsadót keres játékos, könnyed formában.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy írjátok le mindenkinek egy komment formájában a következőket:

-Mely kriptopénzt vagy kriptopénzeket látod hosszútávú, legalább két-három évre szóló befektetésre alkalmasnak.

-Mik az érveid, ezek között szerepelhet:

  • Technológia
  • Use-case (a felhasználási terület)
  • A csapat
  • Bármi egyéb

-Milyen növekedést vársz a következő két-három év során.

-Bármilyen egyéb érv, gondolat a projekt kapcsán.

Köszönjük mindenkinek, aki mindannyiunk okulására megosztja tudását!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img