Megújulásra készül a Shapeshift

spot_img

Az ETHDenver rendezvényén jelentette be a ShapeShift CEO-ja, Erika Voorhees, hogy egy zárt béta keretében egy megújuló felületet fognak tesztelni a közeljövőben.

A megújuló tőzsdefelület elsősorban egy sokkal egyszerűbbre és érthetőbbre szabott felhasználói élménnyel szeretné jobbá tenni a szolgáltatását. Nem kevésbé fontos, hogy a vállalat több terméke között az új ShapeShift is megteremti majd a megfelelő átmentet. Az övék a CoinCap, egy coinmarketcap-hez hasonló árfigyelő szolgáltatás és a KeepKey nevű hardvertárca is. Várhatóan ezeket is rendesen kihasználja majd az új felület.

A ShapeShift egy olcsó és egyszerű váltást lehetővé tévő váltó. A Shapeshift üzleti modellje a hagyományos pénzváltókhoz hasonlít: egy váltási árfolyamot ajánl két kriptopénz között (az átlagos jutalékuk így 0,5% körül alakul). Ezen kívül a felhasználó fizeti az Ethereum bányász fee-t is.

A mostani átalakulás egy újabb lépcsőfokot jelent a termék és a cég átalakulásában: nem olyan régen Voorhees a prioritások átgondolásáról beszélt és a ShapeShift alkalmazottainak 13%-ától is búcsút mondott. A nagymérvű átalakítások és az alkalmazottak egy részének elbocsátása a 2018-as medve piac meghatározó trendje volt a kriptopiacon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img