Árfolyam értesítővel bővült a Binance kereskedő szoftvere

spot_img

A napokban a megújult KuCoin kapcsán tettünk említést a tőzsde új, bár egyelőre még kezdetleges árfolyamfigyelő funkciójáról. Mintha ennek megjelenését követően a nagy testvérnél is észbe kaptak volna, ma ugyanis a Binance kliensének legújabb verziójában is megjelent a ‘Price Alerts’, vagyis a jövőben hangjelzést is rendelhetünk az általunk megfigyelt kriptók árfolyamainak változásaihoz.

Ehhez az alkalmazás legfrissebb verziójának letöltése és telepítése után, a legfelső sorban található harang ikonra kell kattintanunk, majd a felbukkanó ablak alsó sorában megadni a számunkra fontos árfolyamszintet. A figyelmeztetés az operációs rendszerünkben megadott, alapértelmezett értesítő hang lesz, ami egyelőre még nem testreszabható, de kezdetnek azért már megteszi.

Egy kicsit talán jobb a helyzet a telefonos alkalmazás esetén, ahol egy kereskedési pár megnyitása után, alul találhatjuk meg a kis harangocskát, amit beállítva már nem csak hang formájában, hanem egy kijelzőnkre érkező értesítéssel is tájékoztat minket a tőzsde, a piac változásairól.

A leghatékonyabb megoldást továbbra is a Tradingview értesítései jelentik, melyek akár email és SMS formában is igényelhetőek. Reméljük idővel a Binance appját is felvértezik majd ezekkel a lehetőségekkel.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img