Lehet, hogy most van az utolsó lehetőség, hogy egy egész BTC-t vegyünk

spot_img

Az elmúlt napokban szemmel láthatóan megmozdult a piac, persze a törvényszerűen érkező kisebb-nagyobb korrekciók sem maradtak el. Mindenesetre egyre többen látják úgy, hogy megvolt az alja, hamarosan elindul a következő bullrun. Közéjük tartozik az oldalunkon már többször “megszólaltatott” kínai bitcoin milliárdos, Zhao Dong is.

Sőt, szerinte az “utolsó lehetőségnél” járunk arra, hogy egy egész bitcoint vásároljunk, mielőtt ismét a mainstream figyelem középpontjába kerülve több tízezer dolláros árat ér el a kriptopénz. Némiképp árnyalják Dong mostani gondolatait egy korábbi interjúban tett kijelentései, melyek szerint 2019-ben folytatódik a hosszú kriptotél, 2020-ben jön a tavasz, a várva várt nyár pedig 2021-ben érkezik.

Azt is kifejtette, hogy senkit sem beszél rá a vásárlásra akkor, amikor éppen felfutóban van a piac, hiszen ez nem lenne felelősségteljes, illetve “túl könnyű” feladat. Viszont az olyan időszakokban, mint például a mostani, mindenkit arra bíztat, hogy vegyen annyi BTC-t, amennyit csak tud, várja ki türelemmel a “nyarat”.

A február második felében tapasztalt optimizmusnak számos oka van, egyesek szerint az is örömteli, hogy Elon Musk, a TESLA és a SpaceX alapítója is pozitívan nyilatkozott a legismertebb kriptopénzről, “zseniálisnak” nevezve a rendszert. Az elmúlt néhány napban azt is megtudhattuk, hogy az Apple is fontolgatja a blokklánc technológia használatát, ugyen ez nem hat közvetlenül a kriptopénzek árfolyamára, mégis kedvező a terület egészére nézvést.

Hazai vonatkozású fejleményeket is látunk, Magyarország nemrég csatlakozott az Európai Blokklánc Partnerséghez. Érdekesség, hogy a világszerte ismert eBay az egyik legrangosabb kripto tematikájú konferencia szponzorává vált. Eheti újdonság, hogy a szerdán bemutott Samsumg Galaxy S10 már gyári kriptopénz támogatással érkezik.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img