Megindult a piac, de mihez kezdjünk vele?

spot_img

Az elmúlt héten újabb pozitív időszakot zártak a nagy kriptopénzek árfolyamai. Sok elemző már a medve piac végéről kezdett beszélni, míg mások inkább óvatosságra intettek. A volumenek emelkedésével látszik, hogy egyre többen és egyre több pénzért vásároltak újra Bitcoint és altcoinokat.

De mihez kezdjünk mi magunk, ha pénzt szeretnénk látni ebből a piacból? Kire hallgassunk? Hogyan, miből és mennyit vegyünk?

„Vegyél KacsacsőrűemlősCoint, holnap garantáltan 187%-ot fog ugrani” – ilyet tőlünk nem fogsz hallani. Helyette igyekszünk egy olyan eszköztárat a kezedbe adni, amivel ésszerűen, tudatosan és magabiztosan tudsz belevágni ebbe a kriptopénzes világba.

Ez volt a célunk a KriptoSuli e-mail tanfolyammal és ezt képviseltük a KriptoSuli Élő oktatáson is, amit  jövő héten vasárnap újra megrendezünk. Minél hamarabb sajátítod el kriptopiachoz szükséges gondolkodási módot, neked és a bankszámládnak annál jobb lesz.

Egy tudatosan gondolkodó tőzsdés nem hagyja, hogy a FOMO, vagyis a lemaradás érzete elködösítse a döntéseit. Ezt a hibát már minden kriptopénzhez nyúló halandó elkövette – sokan újra és újra most is elkövetik. De mit csinálj, ha épp felfelé ível a grafikon és te pénzt akarsz látni? Gyere el és ismerd meg a kezdő kereskedők leggyakoribb hibáit és emelkedj felül azokon.

A tőkéjével felelősen bánó kereskedő tudja, hogy mikor zárja pozícióit: mikor tegye zsebre a nyereséget és mikor szálljon ki lenyelhető veszteséggel. A kezdők túl sokáig várnak a profit lefölözésével, amivel feleslegesen kockáztatják a pénzüket. A veszteséges vételekből pedig gyakran mégnagyobb veszteségeket termelnek. Hogy ezeket a hibákat elkerüld, Pataki Gábor, évtizedes kereskedési múltjával segít rendet rakni a fejedben.

Ne kereskedj olyan eszközökkel, amit nem ismersz: Györfi András kollégánk felel azért, hogy alaposan átbeszélésre kerüljenek a blokkláncok és a kriptopénzek. A visszajelzések alapján az előző KriptoSuli Élőben kiválóan teljesített.

Március 3, jövő hét vasárnap, Budapest belváros, KriptoSuli Élő. Jelentkezz most!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img