HyperSnakes: Tron tokenekkel jutalmaz a kígyós Battle Royale

spot_img

A Slither egyike az elmúlt évek addiktív, böngészőből is játszható játékainak, amiben egy virtuális kukacot irányítva kell a többi játékos fölé kerekednünk. A Slither blokklánc alapú verziója, a HyperSnakes március közepén fog megjelenni, de nyilvános bétája már péntek óta elérhető.

A játék teljesen ingyenes és kipróbálásához eleinte egy email cím is elegendő, később azonban szükségünk lesz egy Tron wallet addressre és egy böngészőben telepíthető kiegészítőre (Tronlink), ami lehetővé teszi, hogy nyereményeinket átutalhassák nekünk.

A meccsek során egy arénába kerülünk, ahol apró pontok elfogyasztásával nőhetünk egyre nagyobbra, miközben el kell kerülnünk a többiek által irányított avatarokat. A programban többféle játékmenet is található, a laza kikapcsolódást nyújtó gyűjtögetéstől kezdve a Battle Royale-ig, amit egy egyre zsugorodó pályán csak egyetlen játékos nyerhet meg és aminek tétjét az is növeli, hogy résztvevői akár egymás Tron tokenjeit is megszerezhetik. Mindeközben különböző küldetéseket is teljesíthetünk, amiért TRX-re váltható SC tokenek üthetik a markunkat. (A bétában megszerzett tokeneket nem vihetjük át a teljes verzióba.)

A játékot ezen a linken keresztül érhetitek el, de az oldal meglátogatása előtt a hangerőt érdemes lejjebb tekerni, mert elég hangos a háttérben futó zene. Kínai nyelvről a bal felső sarokban válthattok át angolra, teszt üzemmód lévén pedig ne lepődjetek meg, ha pár menüpont még nem elérhető. További információkat a hivatalos Telegram csatornán és a TronArcade blogján találhattok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img