Enjin blokklánc fejlesztő készlet Unity-re az Ethereum testneten

spot_img

Egy tegnapi sajtóközlemény értelmében az Enjin és a Unity együttműködésében készülő Blockchain SDK (development kit – fejlesztő készlet) hamarosan mind a 4,5 millió Unity 3D fejlesztő számára elérhetővé válik a Unity Asset Store felületén.

https://twitter.com/enjin/status/1102734098253123586

Maga az SDK az Enjin tweetje szerint már 14-étől elérhető lesz az áruház főoldalán, míg az SDK funkcionalitásának első nyilvános demonstrációja március 18-án, a San Franciscó-i Games Developers Conference-en zajlik majd.

A Unity jelentőségét jól mutatja, hogy világ legnépszerűbb játék motorjával fejlesztett játékokat összes 28 milliárd alkalommal installálták 3 milliárdnál is több eszközre. Az Enjin Blockhain SDK-jának segítségével a fejlesztők 25 platform (köztük iOS, Android, PS4, GearVR, 3DS, XboxOne, Wii, Steam, Facebook, Cardboard stb.) játékaiba tudják integrálni az ERC-1155 szabvány szerinti blokklánc vagyontárgyakat (értsd tárgyakat, karaktereket, játékpénzt, kitüntetéseket, stb.), tokeneket.

Az egészben talán a legnagyobb szám az, hogy ezek a blokklánc vagyontárgyak más játékokban, appokban is használhatók lehetnek, azokat nem vesznek el egy-egy játék vagy szolgáltatás leállásával. Eddig 45 játék, app és weboldal csatlakozott, a mostani Unity-s fejleménnyel azonban robbanásszerű növekedésre számíthatunk.

Ez az utóbbi időszak egyik legfontosabb híre adopciós szempontból. Az Enjin Coin, többek között ennek hatására is, komoly mozgáson van túl:

ENJUSD napos grafikon, Forrás: Tradingview

ENJ vásárlására a Binance tőzsdét ajánljuk, a következő időszakban további mozgásra számíthatunk, az erős túlvettséget mutató RSI és az utóbbi hetekben történt 200%-os növekedés ellenére is. Készüljünk fel a kriptopénzek piacán is általános “Buy the rumor, sell the news” azaz vedd a szóbeszédet, adj el a hírre mentalitás alapján történő mozgásokra is, azaz a mostani emelkedés után előbb utóbb időszakos, de komoly esés következhet.

Kereskedéssel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!

Az XTB kereskedő platfom használatáról készített első videónkat itt találod, a kereskedési alapokat és tudnivalókat összefoglaló ingyenes e-bookjukat pedig itt érheted el.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img