EOS: júniusban jöhet az eddigi legnagyobb bejelentés?

spot_img

Az okos szerződések használatát és a decentralizált alkalmazások fejlesztését és futtatását lehetővé tevő EOS jelenleg az ötödik legnagyobb kriptopénz. Egyik alapítója, Dan Larimer már több sikeres project szülőatyja is volt, a Bitshares és a Steem létrejöttében is fontos szerepet vállalt.

Dan tegnap az EOS Telegram csoportjában válaszolt a közösség kérdéseire, mely során azt is elárulta, hogy júniusban egy nagy bejelentésre számíthatunk tőlük:

“Ez lesz a legnagyobb hírünk az EOSIO bejelentése óta.”

A legfelsőbb szintről érkező füles miatt, a tokenek árfolyama a következő 3 hónap során valószínűleg a klasszikus “Buy the rumor, sell the news” (Vedd meg ha pletykálnak róla, add el amikor bejelentik) sémát fogja követni, vagyis középtávon egy lassú emelkedésre, majd a bejelentés időpontja körül egy erőteljes eladási hullámra számíthatunk. Arra a kérdésre, hogy ez az emelkedés a mostani árfolyamszintről indulhat-e meg vagy előtte számíthatunk-e még némi visszaesésre, Discord csatornánk aktív kereskedői adhatják meg a választ.

Az EOS többek között a Binance kínálatában is elérhető. Ha erről a linkről regisztrálsz és vásárolsz, az oldalunkat támogatod. Köszönjük!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img