Netflix és AirBnB kriptóval, ajándékkártyán keresztül

spot_img

Múlt héttől Netflix és AirBnB kuponok is vásárolhatók kriptopénzzel a Bitrefill szolgáltatásán keresztül, ezzel pedig közvetetten a világ legnépszerűbb streaming- és szállásfoglaló szolgáltatása is igénybe vehető anélkül, hogy a felhasználóknak fiatra kellene váltaniuk kriptóikat. A lehetőség egyelőre csak az USA-ban érhető el, reményeink szerint előbb-utóbb Európa is sorra kerül.

A felületen bitcoin, ethereum, litecoin, dash és dogecoin (1 doge = 1 doge) használható, a vásárolni kívánt termék és az összeg kiválasztása után a partnereiknél használható voucher kódokat kapunk. Magyarországon sajnos az amerikaihoz képest szegényes a választék, azonban még így is érdemes lehet rápillantani, hiszen például Steam vouncher mellett szállásfoglaláshoz vagy VPN vásárláshoz használható opciót is találunk az oldalon. A Bitrefill megoldásáról és az itthoni használhatóságról bővebben korábbi bejegyzésünkben olvashatsz:

Bitrefill: Ajándékkártyák kriptopénzért

Azért nagy szám a Bitrefill és társainak tempós növekedése, mert hamarosan eljutunk arra a szintre, mikor nem lesz szükség a kriptopénzek dollára, euróra vagy forintra történő visszaváltására ahhoz, hogy használni tudjuk azokat. Az utóbbi évtized a tapasztalatai alapján előbb-utóbb tartósan emelkedőbe fordulhat a piac, ekkor áll elő a gyakran emlegetett probléma, hogy az ember még ha tudna, sem akarna pl. bitcoint költeni, hiszen ezzel elesik a későbbi emelkedés fiatban mért profitjától.

A megoldást itt az jelentheti, ha bitcoinból költünk, majd rendszeres időközönként – akár a fizetésünk beérkezésekor – piaci áron (a költési árfolyam közelében) fiatból vásárolunk bitcoint, ezzel egy kicsit mi is hozzájárulhatunk az adopció és az árfolyamok növekedéséhez. Te vásárolnál rendszeresen kriptopénz felhasználásával emelkedő piacon?

Kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img